Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)
schnitzel

Wienerstijl Schnitzel van Waards Varken

Een Schnitzel bakken is simpel, de truc is hoog vuur, goede pan, veel boter en veel bewegen.

Gisteravond zaten we lekker te praten onder de overkapping en kwam het over vakantie-eten. En dat we onderweg in Duitsland van die heerlijke schnitzels aten, gewoon simpel met een beetje citroen en een bakje chilisaus.


De Feuerhand Pyron brandde toch al dus besloten we maar meteen een paar schnitzels uit de koeling te pakken.

Een Schnitzel bakken is simpel, de truc is hoog vuur, goede pan, veel boter en veel bewegen.
Dus het vuur even opgestookt en onze favoriete Petromax skillet op de pyron geplaatst.
Royaal Bertoli braad en boter er in gedaan en toen hij lekker bruiste de schnitzels er in gelegd.

Lekker draaien met de pan en de schnitzel bedruipen met het vet, even omdraaien en herhalen.
Het resultaat is een heerlijke schnitzel, krokant van buiten, mals en zacht van binnen.

We hebben heerlijke schnitzels in ons weekpakket D
Maar de echte schnitzel eters kunnen ook de mega formaten tot 350 gram los bestellen.

Tags

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter


Footer image

© 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.