Een Schnitzel bakken is simpel, de truc is hoog vuur, goede pan, veel boter en veel bewegen.
Gisteravond zaten we lekker te praten onder de overkapping en kwam het over vakantie-eten. En dat we onderweg in Duitsland van die heerlijke schnitzels aten, gewoon simpel met een beetje citroen en een bakje chilisaus.
De Feuerhand Pyron brandde toch al dus besloten we maar meteen een paar schnitzels uit de koeling te pakken.
Een Schnitzel bakken is simpel, de truc is hoog vuur, goede pan, veel boter en veel bewegen.
Dus het vuur even opgestookt en onze favoriete Petromax skillet op de pyron geplaatst.
Royaal Bertoli braad en boter er in gedaan en toen hij lekker bruiste de schnitzels er in gelegd.
Lekker draaien met de pan en de schnitzel bedruipen met het vet, even omdraaien en herhalen.
Het resultaat is een heerlijke schnitzel, krokant van buiten, mals en zacht van binnen.
We hebben heerlijke schnitzels in ons weekpakket D
Maar de echte schnitzel eters kunnen ook de mega formaten tot 350 gram los bestellen.
Tags
Featured products
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00