Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)
Spitgegrilde lamsbout

Spitgegrilde lamsbout

De lamsbout injecteren we met Grate Goods - ALLBRINE READY MAPLE SYRUP & BOURBON Verder voegen we knoflook, tijm en rozemarijn toe en kruiden we de lamsbout met Grate Goods ALL PURPOSE BBQ RUB. Voor het grillen maken we gebruik van een Bastard Urban Large en een Piro BBQ Rotisserie. De kerntemperatuur monitoren we met een MEATER 2 PLUS. We snijden op de Baas Boards Snijplank en schone handen houden we, als altijd met de Dirty Jack Kookdoek. De bereiding is super simpel. Je hebt een uur nodig voor het injecteren en ca. een uur voor het grillen. Ga met de voorbereiding en rusten erbij dus uit van ca. 2,5 uur. 
Laat een reactie achter

Laat een reactie achter


Footer image

© 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.