![291390800_1979530805573871_2223933354039105415_n](http://www.beefexclusief.nl/cdn/shop/articles/291390800-1979530805573871-2223933354039105415-n_7f5e0e44-ca7b-4490-9ee3-b54445c52c61.jpg?crop=center&height=100&v=1707955651&width=1400)
![291390800_1979530805573871_2223933354039105415_n](http://www.beefexclusief.nl/cdn/shop/articles/291390800-1979530805573871-2223933354039105415-n_7f5e0e44-ca7b-4490-9ee3-b54445c52c61.jpg?crop=center&height=100&v=1707955651&width=1400)
Wat is er lekkerder dan tot laat in de avond gezellig aan tafel zitten met wijn, lekkere hapjes en goede gesprekken? We hadden een heerlijke tapas tafel gemaakt bestaande uit: - Carrasco - Guijuelo Salchichon Iberica de bellota - DeRaza Iberico Chistorra Iberica Worstjes - JC smoked sausage - Jalapeno cheddar worst - Patatas Bravas - Knoflook Chili garnalen - Olijven - Stokbrood
Wat is er lekkerder dan tot laat in de avond gezellig aan tafel zitten met wijn, lekkere hapjes en goede gesprekken?
We hadden een heerlijke tapas tafel gemaakt bestaande uit:
- Carrasco - Guijuelo Salchichon Iberica de bellota
- DeRaza Iberico Chistorra Iberica Worstjes
- JC smoked sausage - Jalapeno cheddar worst
- Patatas Bravas
- Knoflook Chili garnalen
- Olijven
- Stokbrood
Voor de Patatas Bravas gebruikten we het volgende recept (4 personen):
Was een kilo aardappels en snijd ze in stukken en vervolgens in blokjes. Meng 1 el gerookte paprikapoeder, 4 teentjes uitgeperste knoflook, 2 el peterselie, 3 el rozemarijn, zout en peper met wat olie goed door elkaar. Leg de aardappelblokjes in een skillet, giet nog wat olie over de aardappelblokjes en hussel alles goed door elkaar. Bak ze in de skillet tot ze goudbruin zijn. Serveer ze met de pittige tomatensaus.
De tomatensaus: Fruit in een royaal laagje olijfolie, 1 fijngehakte ui, een halve fijngehakte Spaanse peper zonder zaadjes, 1 el rozemarijn, 2 laurierblaadjes, 2 teentjes uitgeperste knoflook gedurende 2 minuten. Voeg 1 blik gepelde tomaten toe en bak ze even mee. Plet met de spatel de tomaten stuk. Voeg 2 el balsamicoazijn toe en 1 eetlepel honing. Laat de saus 15 minuten op zacht vuur inkoken. Laat de saus afkoelen.
Voor de garnalen deden we wat olie in de skillet met wat versnipperde knoflook en royaal gemalen chiliflakes.
Even rondom bakken en klaar.
Tags
Featured products
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00