

Deze keer maken we een heerlijke Pure Canadian Beef 180 dagen graan gevoerde gesplitste sukade met een Maple Syrup - Cider jus. Een hele mond vol, maar dan ook wel bomvol heerlijke smaken.
De sukade deppen we droog en kruiden we met Zeeuwsche Zoute Gerookt zout.
De Bastard Urban Large stoken we op naar 200 graden met een half gietijzeren rooster onderin, daarnaast een halve platesetter met daarboven een RVS rooster.
We leggen de Flat Iron Steak op het gietijzer en draaien deze na een minuut of 2 een kwartslag.
Dan draaien we hem om en grillen de andere kant af.
De Meater geeft nu een kerntemperatuur aan van 40 graden, dus leggen we de sukade indirect op het RVS rooster en laten deze doorgaren naar 49 graden.
Ondertussen zetten we de Petromax KR1 sauspan op de Foker brander en schenken hier 400 ml Apple Cider in. Dit laten we voor 2/3 inkoken. Dan voegen we 60 ml Maple Syrup toe en 400 ml heet water. Dit roeren we goed door. Nu strooien we stap voor stap al roerend 75 gram Maggi Rundvlees Jus(poeder) in de sauspan en blijven roeren tot dit goed opgelost is en de jus dik wordt.
Als de sukade 49 graden is leggen we deze weg om te rusten.
Het vlees bestrooien we nog even met Peprub van Pure BBQ en serveren we met de heerlijke zoete vleesjus.
Wat sla, groentechips en tomaatjes maken het plaatje compleet.
Tags
Featured products
Pure Canadian Beef Pure Canadian Beef - Sukade - 180 dgn GV
€14,45
Zeeuwsche Zoute Zeeuwsche Zoute Gerookt
€8,95
€9,95
€49,90
€158,50
Meater Meater PRO (2 Plus)
€139,00
The Bastard Cast Iron Half Moon Grid
€32,95
Baas Boards Baas Boards Snijplank Large 49x30x4cm
€105,95
The Bastard The Bastard Urban Large + GRATIS YETI
€1.599,00