Trustpilot

Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)
Canadian Heritage Angus Flat Iron Steak - Lumberjack Maple Cider Jus

Canadian Heritage Angus Flat Iron Steak - Lumberjack Maple Cider Jus

Deze keer maken we een heerlijke Pure Canadian Beef 180 dagen graan gevoerde gesplitste sukade met een Maple Syrup - Cider jus. Een hele mond vol, maar dan ook wel bomvol heerlijke smaken.
De sukade deppen we droog en kruiden we met Zeeuwsche Zoute Gerookt zout. 
De Bastard Urban Large stoken we op naar 200 graden met een half gietijzeren rooster onderin, daarnaast een halve platesetter met daarboven een RVS rooster.
We leggen de Flat Iron Steak op het gietijzer en draaien deze na een minuut of 2 een kwartslag.
Dan draaien we hem om en grillen de andere kant af.
De Meater geeft nu een kerntemperatuur aan van 40 graden, dus leggen we de sukade indirect op het RVS rooster en laten deze doorgaren naar 49 graden.

Ondertussen zetten we de Petromax KR1 sauspan op de Foker brander en schenken hier 400 ml Apple Cider in. Dit laten we voor 2/3 inkoken. Dan voegen we 60 ml Maple Syrup toe en 400 ml heet water. Dit roeren we goed door. Nu strooien we stap voor stap al roerend 75 gram Maggi Rundvlees Jus(poeder) in de sauspan en blijven roeren tot dit goed opgelost is en de jus dik wordt.

Als de sukade 49 graden is leggen we deze weg om te rusten.
Het vlees bestrooien we nog even met Peprub van Pure BBQ en serveren we met de heerlijke zoete vleesjus.
Wat sla, groentechips en tomaatjes maken het plaatje compleet.

Tags

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter


Footer image

© 2025 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.