We hebben gisteravond een paar mooie graan gevoerde Jack’s Creek Black Angus Rib Eyes uit de vriesbox gehaald en langzaam laten ontdooien in de koelbox. We bestrooien de Rib Eyes nu met wat zeezout en richten de MiniMax in op indirect ca. 150 graden.
We gebruiken voor het gemak deze keer de voordelige Sunartis digitale vlees-en bbq thermometer € 29,95. Deze heeft een dunne probe t.o.v. de Meater en lekker grote cijfers.
Je stelt makkelijk het alarm in voor je kerntemperatuur. Wij gaan voor 47 graden.
We laten de Rib Eyes rustig garen tot de 47 graden en leggen de steaks apart terwijl we de MiniMax omzetten naar direct heat. Let op, deze garen nu ondertussen even door, zeker bij een buiten temperatuur van 30 graden.
Dan grillen we de Steaks rondom kort af. Even met het vingertje de garing testen en vervolgens nog even naast de Q laten rusten.
Ondertussen ligt Sjaakie snuffend te hopen op een restje.
We malen er wat chili flakes over, leggen er gebakken aardappeltjes bij en klaar.
Tip: Als je in Nederland of België op vakantie bent bezorgen we je vlees gewoon diepgevroren op je vakantie adres. Voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis.
Bestel hier je Graan gevoerde BJacks Creek Black Angus Rib Eye: https://www.beefexclusief.nl/rib-eye-100166940.html
Bestel hier je Sunartis digitale vlees-en bbq thermometer: https://www.beefexclusief.nl/sunartis-digitale-vlees-en-bbq…
Bestel hier je Big Green Egg MiniMax: https://www.beefexclusief.nl/big-green-egg-big-green-egg-mi…
www.BEEFEXCLUSIEF.nl - Steakhouse, ook op je vakantieadres.
Tags
Featured products
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00