

Deze gevulde kipfilet is super lekker en simpel naar smaak klaar te maken. We snijden onze Waardse Boerderij kipfilet bijna door midden en klappen ze open.
We snijden onze Waardse Boerderij kipfilet bijna door midden en klappen ze open.
Dan doen we wat groene pesto in een mok ( je wilt natuurlijk niet je rauwe kip kwast in je pestopotje steken) en bestrijken de kipfilet royaal.
Hierover strooien we geraspte kaas, wij gebruikten Emmentaler maar op vakantie ben je soms afhankelijk van wat de winkel je biedt dus kies maar uit naar smaak.
Dan vouwen we de kipfilet dicht en leggen deze op een plak rauwe ham, of spek, net wat voor handen is.
We rollen de kipfilet in de ham en knopen hem dicht met wat slagerstouw, een prikker werkt ook natuurlijk.
We garen de pakketjes in de MiniMax indirect naar 73 graden en grillen ze daarna nog even direct rondom af.
Heerlijk gewoon met een krieltje erbij.
Bestel hier je kipfilet: https://www.beefexclusief.nl/aaibaarvlees-waardse-boerderij…
Bestel hier je MiniMax: https://www.beefexclusief.nl/aaibaarvlees-waardse-boerderij…
www.BEEFEXCLUSIEF.nl - Steakhouse everywhere
Tags
Featured products
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00