Het is leuk om te werken met een wok in je kamado, maar het kan eventueel natuurlijk ook binnen op het fornuis. Eerst mengen we de ingrediënten voor de saus: 75 ml sojasaus, 25 ml water, 2 EL bruine basterdsuiker, 2 EL honing en 0,5 El geraspte gember en 2 tl sesamolie. Dit mengen we in een kom.
Het is leuk om te werken met een wok in je kamado, maar het kan eventueel natuurlijk ook binnen op het fornuis. Eerst mengen we de ingrediënten voor de saus:
75 ml sojasaus, 25 ml water, 2 EL bruine basterdsuiker, 2 EL honing en 0,5 El geraspte gember en 2 tl sesamolie.
Dit mengen we in een kom. De biefstukjes snijden we in reepjes, niet te dun, ik wil ze straks niet te gaar hebben, en doen we in de kom met saus.
Dit laten we een uurtje staan en ondertussen snijden we een halve ui in dunne ringen, snipperen 2 tenen knoflook, snijden 100 gram champignons in plakjes en 2 bosuitjes in ringen.
We stoken The Bastard op richting de 200 graden en nemen even een gerijpt herfstbokje. We moeten tenslotte toch even wachten.
Ondertussen koken we alvast wat Pandanrijst.
Dan plaatsen we de wok onderin het multi level cooking system direct boven de kolen. Er gaat wat wokolie in de wok dan doen we daar de uitjes bij gevolgd door de knoflook. Als dit een beetje gefruit is volgen de champignons.en de 100 gram peultjes.
Dan halen we de biefstuk uit de saus en bakken deze snel en heet rondom mee in de hete wok. Nu gieten we de saus erbij.
Meng 2 EL Maizena met 1 EL water en meng dit papje stapsgewijs door de saus om hem wat dikker te maken. Dan is het alweer klaar.
We serveren de Beef-X Teriyaki met de pandanrijst en de bosuiringen.
Bestel hier je Black Angus rumpsteak / kogelbiefstuk
Tags
Featured products
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00