0
Sluiten

Categorieën

Filters

    Wild Zwijn Rack - Wild

    Merk: Wild
    € 45,50 Op voorraad: Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom
    Fantastisch tijdens de de herfst en winter te bereiden!... Toon meer

    Choose from:

    • Deskundig advies in de gezelligste BBQ Shop
    • De (keramische) BBQ Specialist
    • Sfeervolle professionele workshopruimte
    • On- & offlineslager
    Heb je een vraag over dit product?

    Heb je een vraag over dit product?

    Onze werknemers helpen je graag verder.

    Dit product is te verkrijgen in de volgende varianten:

    Productomschrijving

    • Rack van wild zijn (8 ribben gemiddeld)

     Marinades / sauzen

    • 4 dl Rode Wijn
    • 6-8 Ansjovisfilets
    • 4 teentjes Knoflook
    • 1 el Tijm
    • 4 Sjalotjes
    • 1 el Suiker
    • 1 el Tomatenpuree
    • 2 el Olijfolie

     Benodigdheden

    • convEGGtor
    • Cast Iron Grid
    • Instant Read Digital Thermometer
    • Staafmixer

     Voorbereiding

    1. Pel de knoflook en sjalotjes en versnipper deze. Meng ze vervolgens samen met alle andere ingrediënten van de marinade met een staafmixer.
    2. Wrijf het rack in met de marinade en laat deze minimaal 8u in de koelkast staan. Om de smaak beter in te laten trekken wordt het aangeraden om deze een hele dag te laten staan. Haal hem een uur voor gebruik weer uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
    3. Verhit de Green Egg met Cast Iron Grid tot een temperatuur van 165 graden.

     Bereiding

    1. Braad het rack een paar minuten aan op het rooster. Om te voorkomen dat de botten die uitsteken zwart worden, kan je die eventueel omwikkelen met aluminiumfolie.
    2. Verwijder het rack en het rooster en plaats de convEGGtor. Zet het rooster terug en laat nu het rack ongeveer 1u en 15 min garen op het rooster.
    3. Het rack is gaar als deze een kerntemperatuur van 62 graden heeft. Let erop dat hij iets eerder uit de Green Egg gehaald wordt i.v.m. na garen. Controleer de kerntemperatuur met de Digital Thermometer.
    4. Verpak het rack in aluminiumfolie en laat deze na garen tot een kerntemperatuur van 62 graden is bereikt.

    Specificaties

    SKU
    210000014137

    Toon meer

    Reviews

    0 from 5Based on 0 reviews
    Schrijf je eigen review

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Accessoires

    Maak je aankoop compleet

    Hazen rug ontvliesd

    Deliverytime

    Wild Goulash - Poulet

    Deliverytime

    Stoofpakket

    Deliverytime

    Stoofpakket
    € 51,95
    Zwijn Rack - Wild
    € 45,50
    Wild Zwijn Rack - Wild
    ca. 1.150 gram
    Op voorraad: Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom
    Toevoegen aan winkelwagen
    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking