Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Pizza Prep

9 producten


  • Caputo Pizzadeeg per 5 bollen verpakt Caputo Pizzadeeg per 5 bollen verpakt

    Caputo Pizzadeeg per 5 bollen verpakt

    9 reviews

    Nog 73 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Pizzadeeg per 5 bollen verpakt

    Nog 73 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €13,49

  • Caputo Farina Caputo 00 Classica BLU 1 kg Caputo Farina Caputo 00 Classica BLU 1 kg

    Caputo Farina Caputo 00 Classica BLU 1 kg

    Nog 64 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Deze 00 bloem van Molino Caputo is een perfecte basisbloem voor in iedere keuken. Je kan met deze 00 bloem pizza bakken, maar ook brood en tal van Italiaanse dolci, zoals zoete broodjes of koekjes. Deze bloem is heel makkelijk te verwerken en het geeft een zacht en luchtig deeg. De ideale rijstijd voor deze bloem is ongeveer 2 tot 8 uur op kamertemperatuur. W-waarde: 220 – 240 (= gemiddeld sterke bloem)Eiwit: 11% – 11,5% Aanbevolen rijstijd: minimaal 8 -12 uur op kamertemperatuur (20 graden Celsius) of tot 72 uur in de koeling. Inhoud: 1 kg. // koel en droog bewaren Basisrecept pizzadeeg Voor 2 pizza's Ingrediënten 1,5 deciliter handwarm water (40 graden celcius) 1/2 zakje instant gistkorrels (of 15 gram verse gist) 1 theelepel suiker 250 gram bloem 1/2 theelepel zout 2-3 eetlepels olijfolie Bereiding Doe de gist in een kommetje en los de gist met de suiker op in een 1/2 deciliter van het water. Roer het mengsel glad. Meng de bloem en het zout in een beslagkom door elkaar. Maak een kuiltje in het midden en schenk hierin de gistoplossing. Schenk de olie en de rest van het water erbij. Meng het pizzadeeg met de hand of machinaal tot een samenhangende massa die van de wand van de kom loslaat. Met de hand kneden Neem het pizzadeeg uit de kom en kneed het op een met bloem bestoven ondergrond: Rol het pizzadeeg met één hand zodat een korte rol ontstaat Draai het pizzadeeg een kwartslag en vouw het dubbel Herhaal dit tot het pizzadeeg soepel en elastisch is (ongeveer 10 minuten) Machinaal kneden 5-10 minuten met een mixer of keukenmachine met deeghaken 2-3 minuten met een foodprocessor. Voeg de gistoplossing en de rest van het vocht via de vulschacht toe terwijl de machine draait. Het deeg is goed als het nog enigszins plakkerig aanvoelt en een schone wand achterlaat in de mengkom. Maak van het pizzadeeg een bal en laat hem afgedekt een uur rijzen op een warme plek. Verdeel het deeg in twee porties en maak van elke portie een bal Bestuif het werkblad met bloem en rol het pizzadeeg uit tot een cirkel met een diameter van 20 centimeter Leg het pizzadeeg op een bakplaat en maak de randen iets dikker zodat de saus er niet af kan lopen Hoe zie ik of het deeg goed is? Het pizzadeeg is goed als het niet de droog en niet te nat is. Maar hoe weet je nu dat het perfect is? Goed pizzadeeg voelt plakkerig aan, maar laat geen sporen achter op de wand van de kom of op je handen. Het deeg moet net zo plakken als een geel post-it notitieblaadje. Dat plakt wel, maar laat direct los zonder sporen achter te laten. Als het deeg te plakkerig is kun je wat bloem toevoegen. Is het deeg te droog, voeg dan wat water toe.

    Nog 64 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €3,95

  • Caputo Farina Caputo 00 Cuoco Rossa 1 kilo Caputo Farina Caputo 00 Cuoco Rossa 1 kilo

    Caputo Farina Caputo 00 Cuoco Rossa 1 kilo

    1 review

    Nog 53 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Pizzabloem tipo 00 ‘Cuoco’ van het Italiaanse merk Molino Caputo uit Napels. Deze bloem geeft een mooi elastisch en smaakvol pizzadeeg. Deze bloem is ideaal voor pizzadeeg (of brooddeeg) met langere rijstijden (meer dan 10 uur op kamertemperatuur of tot 72 uur in de koeling).  W-waarde: 300/320 (= sterk)Eiwitgehalte: 13% – 13,5%Aanbevolen rijstijd: minimaal 10-12 uur op kamertemperatuur (20 graden Celsius) of tot 72 uur in de koeling. Inhoud:  1kg // koel en droog bewaren  Basisrecept pizzadeeg Voor 2 pizza's Ingrediënten 1,5 deciliter handwarm water (40 graden celcius) 1/2 zakje instant gistkorrels (of 15 gram verse gist) 1 theelepel suiker 250 gram bloem 1/2 theelepel zout 2-3 eetlepels olijfolie Bereiding Doe de gist in een kommetje en los de gist met de suiker op in een 1/2 deciliter van het water. Roer het mengsel glad. Meng de bloem en het zout in een beslagkom door elkaar. Maak een kuiltje in het midden en schenk hierin de gistoplossing. Schenk de olie en de rest van het water erbij. Meng het pizzadeeg met de hand of machinaal tot een samenhangende massa die van de wand van de kom loslaat. Met de hand kneden Neem het pizzadeeg uit de kom en kneed het op een met bloem bestoven ondergrond: Rol het pizzadeeg met één hand zodat een korte rol ontstaat Draai het pizzadeeg een kwartslag en vouw het dubbel Herhaal dit tot het pizzadeeg soepel en elastisch is (ongeveer 10 minuten) Machinaal kneden 5-10 minuten met een mixer of keukenmachine met deeghaken 2-3 minuten met een foodprocessor. Voeg de gistoplossing en de rest van het vocht via de vulschacht toe terwijl de machine draait. Het deeg is goed als het nog enigszins plakkerig aanvoelt en een schone wand achterlaat in de mengkom. Maak van het pizzadeeg een bal en laat hem afgedekt een uur rijzen op een warme plek. Verdeel het deeg in twee porties en maak van elke portie een bal Bestuif het werkblad met bloem en rol het pizzadeeg uit tot een cirkel met een diameter van 20 centimeter Leg het pizzadeeg op een bakplaat en maak de randen iets dikker zodat de saus er niet af kan lopen Hoe zie ik of het deeg goed is? Het pizzadeeg is goed als het niet de droog en niet te nat is. Maar hoe weet je nu dat het perfect is? Goed pizzadeeg voelt plakkerig aan, maar laat geen sporen achter op de wand van de kom of op je handen. Het deeg moet net zo plakken als een geel post-it notitieblaadje. Dat plakt wel, maar laat direct los zonder sporen achter te laten. Als het deeg te plakkerig is kun je wat bloem toevoegen. Is het deeg te droog, voeg dan wat water toe.

    Nog 53 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €3,95

  • Caputo Semola Rimacinata Caputo 1 kg

    Caputo Semola Rimacinata Caputo 1 kg

    Nog 49 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Fijn gemalen semola (griesmeel) van het Italiaanse merk Caputo. Geschikt voor de bereiding van o.a. pizzadeeg en brooddeeg. Je kan semola mengen met bijvoorbeeld 00-bloem voor een krokantere pizzabodem. Gebruik in dat geval ongeveer 10% tot 15% semola en 90-85% bloem. Pizzabakkers gebruiken semola ook wel op hun werkblad (al dan niet gemend met bloem) om te voorkomen dat het deeg plakt.

    Nog 49 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €3,95

  • Caputo Caputo Gedroogde gist voor pizzadeeg ca. 100 gram

    Caputo Caputo Gedroogde gist voor pizzadeeg ca. 100 gram

    Nog 32 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    100% gedroogde Italiaanse bakkersgist van het merk Caputo. Deze gist is eenvoudig in gebruik. Je kan het direct toevoegen aan je bloem of meel. Eerst oplossen in water is niet nodig. Gedroogde gist gebruik je in een verhouding van 1/3 in vergelijking met verse gist. Deze gist is 24 maanden houdbaar bij koel en droog bewaren. De gist niet blootstellen aan direct zonlicht en temperaturen boven de 25 graden Celsius. Dit zal de werking beïnvloeden. Inhoud: 100g | Ingrediënten: bakkersgist (Saccharomyces Cerevisiae), emulgator (Sorbitan Monostearato E491) | Bijzonderheden: glutenvrij

    Nog 32 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €7,95

  • Caputo PizzaBODEMS per 5 stuks verpakt Caputo PizzaBODEMS per 5 stuks verpakt

    Caputo PizzaBODEMS per 5 stuks verpakt

    2 reviews

    Nog 15 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Deze echte Italiaanse pizzabodems zijn makkelijk en ook nog eens heel erg lekker. De bodems hebben al een tomatenbasis, u hoeft de pizza dus alleen nog te beleggen. Ideaal gewoon voor in de oven, maar natuurlijk ook op een pizzasteen in uw bbq , of pizzaoven zoals de Uuni. De bodems worden diepgevroren per 5 stuks verpakt en geleverd.*foto's door Huub Hamar de la Brethoniere* 

    Nog 15 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €12,95

  • Caputo Flammkuchenbodem Caputo Flammkuchenbodem

    Caputo Flammkuchenbodem

    1 review

    Nog 15 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Flammkuchen is een specialiteit uit de Elzas (Alsace). De traditionele Elzasser flammkuchen is belegd met crème fraîche, uienringen en spekreepjes. Gebruik deze flammkuchenbodem voor het bereiden van zelf belegde zoete of hartige flammkuchen. 130g per stuk Diepgevroren  

    Nog 15 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €19,95

  • Caputo Pizzasaus Tetra 380 gram Cirio

    Caputo Pizzasaus Tetra 380 gram Cirio

    Nog 31 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Cirio Pizzasaus Tetra 380g - De perfecte basis voor je pizza Maak je pizza compleet met de Cirio Pizzasaus in een handige 380g Tetra verpakking. Gemaakt van rijpe, Italiaanse tomaten, biedt deze saus de perfecte balans van smaak en textuur voor een authentieke pizza. Waarom Cirio Pizzasaus? Authentieke Smaak: Gemaakt van 100% Italiaanse tomaten voor een rijke, verse smaak. Gemakkelijk te Gebruiken: Direct klaar voor gebruik, zonder extra voorbereiding. Perfect voor Pizza: Ideaal voor het bedekken van je deeg voor een heerlijke, professionele pizza. Maak elke pizza nog lekkerder met Cirio Pizzasaus.

    Nog 31 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €1,95

  • Caputo Caputo Glutenvrij meel "Fioreglut" 1kg

    Caputo Caputo Glutenvrij meel "Fioreglut" 1kg

    Nog 18 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Dit glutenvrije meel Fioreglut van het Italiaanse merk Molino Caputo is een melange van natuurlijke ingrediënten die van zichzelf glutenvrij zijn of glutenvrij zijn gemaakt. De ingrediënten van deze melange zijn: boekweitmeel, rijst- en maiszetmeel, gemodificeerd TARWEzetmeel (=glutenvrij), voedingsvezels, dextrose, natuurlijk verdikkingsmiddel (guar). Dit glutenvrije meel is speciaal samengesteld voor het bakken van pizza en brood. Meer informatie, allergie-informatie en een basisrecept staan vermeld onder de productfoto.

    Nog 18 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €10,95

Footer image

© 2025 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Bancontact
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Klarna
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.