Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Platte Valley Black Angus

8 producten


  • Platte Valley Black Angus - Hamburgers - 2 stuks Platte Valley Black Angus - Hamburgers - 2 stuks

    Platte Valley Black Angus Platte Valley Black Angus - Hamburgers - 2 stuks

    Nog 206 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    GRAAN GEVOERD RUNDVLEES UIT NOORD-AMERIKA. Het Noord-Amerikaanse Black Angus rundvlees van Iberdeli wordt geproduceerd in de Platte Valley. Hier wordt volgens familietraditie gewerkt aan graan gevoerd vlees van de hoogste kwaliteit, waarbij de unieke marmering van het uiteindelijke product zorgt voor een rijke smaak en sappigheid die elke vleesliefhebber ervaren moet hebben. De Platte Valley strekt zich uit van Colorado tot Nebraska en wordt gekenmerkt door haar uitgestrekte grasheuvels. Uitsluitend Black Angus dieren, vrij geboren in de vallei, genieten van de ruimte en de frisse buitenlucht in dit enorme gebied. Daarna worden ze gevoed met een speciaal graandieet dat 160 tot 180 dagen duurt. Dit dieet is het resultaat van jarenlange ervaring en draagt bij aan de ontwikkeling van het zo geliefde intramusculaire vet in het vlees. Het programma is onderdeel van de Platte Valley Group, opgericht door de Viola Family. Deze familie werkt al sinds 1975 met rundvlees in Nebraska en breidde zich later uit naar Colorado. De uitzonderlijke aandacht voor kwaliteit die de familie heeft is niet onopgemerkt gebleven. De Platte Valley Group staat dan ook bekend als een veteraan in de vleesindustrie, alom geprezen voor haar bijzondere producten. Aandacht voor elk dier wordt verkozen boven massaproductie.

    Nog 206 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €6,25

  • Platte Valley Black Angus - Picanha - Staartstuk Platte Valley Black Angus - Picanha - Staartstuk

    Platte Valley Black Angus Platte Valley Black Angus - Picanha - Staartstuk

    Nog 58 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Graan gevoerd rundvlees uit Noord-Amerika Platte Valley Ons Platte Valley Black Angus Rundvlees is het resultaat van jaren ervaring, passie en zorg voor dieren. Onze leverancier in de Verenigde Staten voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid. Alleen de beste Black Angus dieren worden gebruikt voor deze exceptionele productlijn. De ‘Platte River’ stroomt door de Amerikaanse staten Nebraska en Colorado. De Viola familie, stichters van de Platte Valley Group in 1993, heeft zijn wortels in Nebraska, waar ze boerderijen met rund bezaten. Ze besloten naar Colorado te verhuizen om daar hun business uit te breiden. De ‘Platte River’ staat symbool voor de weg die de familie volgde door deze prachtige staten, door uitgestrekte valleien met grazende runderen. In deze valleien brengen de runderen het eerste deel van hun leven door. Rustig grazend op de uitgestrekte weiden worden ze op traditionele wijze verzorgd totdat ze worden overgebracht naar de feedlot, waar ze 160-180 dagen op een speciaal dieet van granen worden gezet. Dit dieet, in combinatie met het feit dat er uitsluitend gewerkt wordt met het unieke ras Black Angus, zorgt ervoor dat Platte Valley zijn unieke dooradering en smaak krijgt. De Viola familie werkt nauw samen met Iberdeli om ervoor te zorgen dat ook Europa kan genieten van dit exclusieve, smaakvolle vlees.

    Nog 58 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €36,14

  • Platte Valley Black Angus - Bavette - Flapmeat Platte Valley Black Angus - Bavette - Flapmeat

    Platte Valley Black Angus Platte Valley Black Angus - Bavette - Flapmeat

    1 review

    Nog 77 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Graan gevoerd rundvlees uit Noord-Amerika Platte Valley Ons Platte Valley Black Angus Rundvlees is het resultaat van jaren ervaring, passie en zorg voor dieren. Onze leverancier in de Verenigde Staten voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid. Alleen de beste Black Angus dieren worden gebruikt voor deze exceptionele productlijn. De ‘Platte River’ stroomt door de Amerikaanse staten Nebraska en Colorado. De Viola familie, stichters van de Platte Valley Group in 1993, heeft zijn wortels in Nebraska, waar ze boerderijen met rund bezaten. Ze besloten naar Colorado te verhuizen om daar hun business uit te breiden. De ‘Platte River’ staat symbool voor de weg die de familie volgde door deze prachtige staten, door uitgestrekte valleien met grazende runderen. In deze valleien brengen de runderen het eerste deel van hun leven door. Rustig grazend op de uitgestrekte weiden worden ze op traditionele wijze verzorgd totdat ze worden overgebracht naar de feedlot, waar ze 160-180 dagen op een speciaal dieet van granen worden gezet. Dit dieet, in combinatie met het feit dat er uitsluitend gewerkt wordt met het unieke ras Black Angus, zorgt ervoor dat Platte Valley zijn unieke dooradering en smaak krijgt. De Viola familie werkt nauw samen met Iberdeli om ervoor te zorgen dat ook Europa kan genieten van dit exclusieve, smaakvolle vlees.

    Nog 77 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €47,71

  • Platte Valley Black Angus - Brisket - Whole Packer - Platte Valley Black Angus - Brisket - Whole Packer -

    Platte Valley Black Angus Platte Valley Black Angus - Brisket - Whole Packer -

    3 reviews

    Nog 10 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    THE CHEATING BRISKETGoogle op Brisket en je leest alle verhalen over nachten lang op wacht zitten naast je grill en ‘het moeilijkste stuk vlees om te bereiden’.Nu houden wij van Low & Slow, maar in de BBQ Bijbel van Julius Jaspers kwamen we een recept tegen van een Brisket in 4(!) uur. Zou dat mogelijk zijn?We gaan het gewoon testen.Onze brisket bestaat uit alleen het malsere deel, de ‘Flat’ van totaal 2,2 kg. Julius geeft zelf wel aan dat dit recept niet een wedstrijd Brisket oplevert, maar top van smaak is. Allereerst kruiden we de brisket met Beefalicious van Smokey Goodness. Dit laten we minimaal een half uur lekker intrekken.We stoken de Big Green Egg op voor direct heat en voegen 2 chunks rookhout toe. Dan schroeien we de brisket rondom dicht.Vervolgens leggen we de ui, knoflook en rozemarijn op het vlees en pakken het vlees in aluminium folie. We gieten de appelsap erbij en vouwen het pakket dicht.Dit systeem kennen we allemaal wel van spare-ribs en pulled pork. De BBQ temperatuur hebben we ondertussen verlaagd naar 140 graden zoals de Bijbel voorschrijft en we leggen het pakketje terug op indirect heat.We hebben de MEATER+ thermometer geplaatst om de kerntemperatuur te monitoren. Na een kleine 3 uur zitten we al op 93 graden kern, dat kan toch haast niet goed zijn?We halen het pakketje er af, leggen het in een koelbox en laten het nog 3 kwartier rusten.Dan snijden we de brisket in dunne plakken. De smaak is heerlijk, en de structuur zacht, niet zo zacht als draadjesvlees maar wel mooi zacht. Je proeft heel goed de kruiden terug en we hebben zelfs een inimini rookringetje met bijbehorende lichte rooksmaak. Maar we vinden hem wel vrij droog geworden.Sommigen injecteren de brisket vooraf met bouillon en in onze shop hebben we o.a. van KOSMOS Q RESERVED BLEND BRISKET INJECTIONS.Dit zou ik zeker aanraden voor een volgende sessie. De conclusie, ‘Can you cheat on a brisket’? Jazeker! Gaan we het volgende keer weer zo doen?Nee, persoonlijk geef ik toch de voorkeur aan de Old Skool low & slow versie. Heb je meer haast dan zijn er zo veel andere mooie stukken vlees om te bereiden. Maar probeer je nooit wat nieuws dan wordt het wel erg saai achter je BBQ.

    Nog 10 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €20,95

  • Tri Tip

    Platte Valley Black Angus Tri Tip

    Nog 23 op voorraad

    Ontdek de rijke en karakteristieke smaak van Platte Valley Black Angus Tri Tip, een ware favoriet onder liefhebbers van hoogwaardig rundvlees. Afkomstig uit de uitgestrekte vlaktes van Platte Valley, waar de runderen vrij grazen op weelderige graslanden en opgroeien in een omgeving van zuivere lucht en overvloedige natuurlijke hulpbronnen. Onze Platte Valley Black Angus Tri Tip is zorgvuldig geselecteerd vanwege zijn uitzonderlijke kwaliteit en smaak. Elk stuk vlees wordt met precisie gesneden en voorbereid om de optimale malsheid en sappigheid te garanderen, waardoor elke hap een culinair genot wordt. Met zijn sappige textuur en uitgesproken smaakprofiel is de Platte Valley Black Angus Tri Tip een veelzijdige keuze voor diverse culinaire toepassingen. Of het nu op de grill wordt bereid, in de oven wordt gebraden of in de pan wordt gebakken, deze Tri Tip levert keer op keer een onweerstaanbare smaakervaring.

    Nog 23 op voorraad

    €25,54

  • Platte Valley Black Angus - Tomahawk - 200 dgn graan gevoerd AUS Platte Valley Black Angus - Tomahawk - 200 dgn graan gevoerd AUS

    Platte Valley Black Angus Platte Valley Black Angus - Tomahawk - 200 dgn graan gevoerd AUS

    Nog 2 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Overheerlijke Tomahawk Steak maar liefst 200 dagen graan gevoerd ! Zie voor inspiratie onze recepten blog

    Nog 2 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €41,95

  • Inside Skirt

    Platte Valley Black Angus Inside Skirt

    Nog 7 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Het Noord-Amerikaanse Black Angus rundvlees van Iberdeli wordt geproduceerd in de Platte Valley. Hier wordt volgens familietraditie gewerkt aan graan gevoerd vlees van de hoogste kwaliteit, waarbij de unieke marmering van het uiteindelijke product zorgt voor een rijke smaak en sappigheid die elke vleesliefhebber ervaren moet hebben. De Platte Valley strekt zich uit van Colorado tot Nebraska en wordt gekenmerkt door haar uitgestrekte grasheuvels. Uitsluitend Black Angus dieren, vrij geboren in de vallei, genieten van de ruimte en de frisse buitenlucht in dit enorme gebied. Daarna worden ze gevoed met een speciaal graandieet dat 160 tot 180 dagen duurt. Dit dieet is het resultaat van jarenlange ervaring en draagt bij aan de ontwikkeling van het zo geliefde intramusculaire vet in het vlees.

    Nog 7 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €33,11

  • Flank Steak

    Platte Valley Black Angus Flank Steak

    Laat je smaakpapillen verwennen met de Platte Valley Black Angus Flank Steak, een premium keuze voor liefhebbers van sappig en smaakvol rundvlees. Afkomstig uit de uitgestrekte vlaktes van Platte Valley, waar de weelderige graslanden en zuivere lucht de perfecte omgeving creëren voor het opgroeien van het beste Black Angus rundvlees. Onze Platte Valley Black Angus Flank Steak is met zorg geselecteerd voor zijn ongeëvenaarde kwaliteit en uitmuntendheid in smaak. Elk stuk vlees wordt met precisie gesneden en verwerkt om de optimale textuur en sappigheid te garanderen. Met zijn robuuste smaakprofiel en malse textuur is de Platte Valley Black Angus Flank Steak een veelzijdige keuze voor elke culinaire creatie. Of het nu gegrild wordt, in de pan wordt gebakken of onder de grill wordt bereid, deze Flank Steak levert keer op keer een buitengewone smaakervaring.

    €58,23

Footer image

© 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.