Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)
DeRaza Iberico Iberico Rib Eye steaks

DeRaza Iberico DeRaza Iberico - Longaniza worst Roja

Kraan Vlees Service Iberico Hamburger

DeRaza Iberico DeRaza Iberico - Rack of Pork (French Rack)

Iberico vlees op de BBQ

Iberico komt van het beroemde Spaanse varken dat vrij rondloopt en zich voedt met eikels en kruiden. Dat zorgt voor de kenmerkende nootachtige smaak en de fijne marmering van het vlees. Op de BBQ maakt juist die marmering het verschil: het vet smelt langzaam en houdt het vlees sappig, terwijl de buitenkant een mooie grillstructuur krijgt. Of je nu kiest voor secreto, presa of rib, Iberico vlees geeft jouw barbecue een intense en authentieke Spaanse beleving.

DeRaza Iberico

1 product


  • DeRaza Iberico DeRaza Iberico - Spare rib fingers DeRaza Iberico DeRaza Iberico - Spare rib fingers

    DeRaza Iberico DeRaza Iberico - Spare rib fingers

    11 reviews

    Nog 2 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    DeRaza Iberico - Spare rib fingers Ribfingers zijn de strookjes vlees tussen de varkensribben, sommigen noemen ze spareribs zonder bot. Sweet & Spicy Ribfingers Ribfingers zijn de strookjes vlees tussen de varkensribben, sommigen noemen ze spareribs zonder bot.Hier gaan we mee aan de slag en we gaan deze keer voor Sweet & Spicy.Grofweg is het recept als volgt: Kruiden, Grillen op 145 graden, eten. That’s it. We kruiden de ribfingers met de zoetige Cherry Habanero Rub van R Butts R Smokin', even goed door husselen en een beetje in laten trekken. De Big Green Egg zetten we indirect op rond de 140-145 graden.We doen even wat folie om de ConvEGGtor, een lekbakje kan natuurlijk ook. We voegen wat BeefX Smokewood Hickory rook houtsnippers toe.De ribfingers verspreiden we over het RVS rooster.Klep dicht en nu anderhalf uur wachten.Thermometer is niet nodig, maar ik wilde de dome thermometer even checken, vandaar de Meater in beeld. ‘If you’re looking, you ain’t cooking’ maar het valt niet mee om foto’s te maken door de deksel, dus gluren wij af en toe voor een foto.Het vet van de ribfingers smelt mooi en druipt via de convEGGtor in de kolen.Let op als je dan de deksel iets te lang open houdt voor de foto ;-) We hebben wat sesamzaadjes geroosterd, wat lente ui ringen gesneden en wat frambozen gepakt.Die laatste passen mooi bij de Raspberry Chipotle saus van Blues Hog die we gebruiken om te dippen.  De ribfingers zijn super als snack bij de borrel of gewoon als plate met wat friet.Echt een aanrader.

    Nog 2 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €14,59

Footer image

© 2025 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Bancontact
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Klarna
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.