Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)
DeRaza Iberico Iberico Rib Eye steaks

DeRaza Iberico DeRaza Iberico - Longaniza worst Roja

Kraan Vlees Service Iberico Hamburger

DeRaza Iberico DeRaza Iberico - Rack of Pork (French Rack)

Iberico vlees op de BBQ

Iberico komt van het beroemde Spaanse varken dat vrij rondloopt en zich voedt met eikels en kruiden. Dat zorgt voor de kenmerkende nootachtige smaak en de fijne marmering van het vlees. Op de BBQ maakt juist die marmering het verschil: het vet smelt langzaam en houdt het vlees sappig, terwijl de buitenkant een mooie grillstructuur krijgt. Of je nu kiest voor secreto, presa of rib, Iberico vlees geeft jouw barbecue een intense en authentieke Spaanse beleving.

DeRaza Iberico

1 product


  • DeRaza Iberico Buikspek (panceta) DeRaza Iberico Buikspek (panceta)

    DeRaza Iberico Buikspek (panceta)

    3 reviews

    Nog 2 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Iberico Buikspek (panceta) Iberico Buikspek is een culinaire delicatesse voor BBQ-liefhebbers. Afkomstig van Iberische varkens met een uniek vetpatroon, onderscheidt dit vlees zich door zijn intense rijkdom en zachte textuur. Voor de optimale bereiding op de barbecue adviseer ik een langzame, indirecte verhitting waarbij het vet geleidelijk smelt en een heerlijke, krokante korst ontstaat. Kruid het buikspek slechts licht met zeezout en zwarte peper om de authentieke smaak van het vlees te respecteren. Serveer in dunne plakken als een verfijnde tussengerecht of als een luxueuze topping voor uw BBQ-gerechten. GEKONFIJTE ZUURKOOL We hebben een mooi stukje Iberico Panceta in plakken gesneden en daar de wok mee bekleed. Daarop hebben we een kilo zuurkool gelegd en vervolgens een koffiefilter gevuld met gekneusde jeneverbessen, peper, thijm, laurier en kruitnagels. Dit dichtgevouwen en op de zuurkool gelegd. Daar bovenop nog een pond zuurkool uitgespreid en 300 gram ganzenvet. Vervolgens hebben we de spek dicht gevouwen zodat een mooie bal ontstond en daarop nog wat ganzenvet gelegd. De wok zonder deksel in de dichte BBQ gezet, wat rookhout aan de kolen toegevoegd en ruim 2 uur rustig laten garen op 110 graden. Dat samen met een aardappel / pastinaak puree en een mooi picanha was zeker weer geen straf.

    Nog 2 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €6,70

Footer image

© 2025 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Bancontact
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Klarna
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.