Abonneer je op onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze mailing en ontvang €5 korting op jouw eerste bestelling!
JC SMOKED SAUSAGE Low and slow, het kan een ware marteling zijn. Het heerlijke aroma van smoke & grilling hangt in de lucht en je maag knort.Voorlopig is het nog wachten, wachten en wachten.Maar daar hebben wij wat op gevonden.Je hebt vast nog wel ergens een 2e optie om ondertussen te grillen, 'any Q will do'. Bereid hier even een paar van deze super lekkere JC smoke sausages op.Deze Tex-Mex style gerookte BBQ worstjes hebben een dun krokant buitenkantje en zijn gevuld met varkensvlees, pittige jalopeno en smeuige cheddar kaas.Met een biertje erbij kom je zo de tijd wel door. BeefX-Recepttip: Tricolore Italian JC Sandwich Ook heerlijk op de borrelplank in combinatie met bijvoorbeeld onze https://www.beefexclusief.nl/bedford-saltufo.html. www.BEEFEXCLUSIEF.nl - WE LOVE TO GRLL! Bestel hier je JC sausages: https://www.beefexclusief.nl/jc-smoked-sausage.html JC smoked sausage zijn heerlijke texas style barbecue varkensworstjes met pittige jalapeño en smeuige cheddarkaas. Goddelijk! per 5 stuks verpakt ca. 400 gram
€9,49
Ingrediëntdeclaratie: kippenvlees, melk, Water, Jalapeno peper, zetmeel, Zout, Azijn, Suiker, groente, kruiden en specerijen, stabilisatoren (E450), emulgatoren (E451), natuurlijke aroma's, kleurstoffen (E160A, E160C), conserveermiddelen (E250, E202), Maltodextrine, Gistextract, Antiklontermiddelen (E535), zuurteregelaarS (E509, E300). Er is een door de EU goedgekeurde hulpstofAllergeneninformatie:Bevat:Lactose, Melk
€10,95
Chistorra Iberica Worstje is een heerlijk pittig Spaans worstje van Iberico varkens, paprikapoeder, knoflook en zout. zalig om op te bakken en als tapas te serveren. Recept:Bollos Preñaos de Chistorra (huisgemaakte worstebroodjes met Chistorra)Ingredienten:500 gram wit broodmeel 10 gram zout300 ml. lauw water5 gram gistChistorra worstjes Stap 1: Maak brooddeeg zoals u gewend bent. Stap 2: Laat het deeg 30 minuten op een warme plek rijzen in een afgedekte kom.Stap 3: Neem een stuk brooddeeg, vul het met een stuk Chistorra en vorm een langwerpig worstenbroodje. 90 minuten laten rusten bedenkt met een vochtige theedoek. Stap 4: Oven voorverwarmen op 250 graden met een kom of ovenbestendige schaal met water om stoom te genereren. Op een met bakpapier bedekte ovenschaal leggen we de worstenbroodjes, snijden ze schuin in en strooien een weinig bloem op de bovenkant van de worstenbroodjes. Stap 5: In de oven zetten, de oven met plantenspray bevochtigen om stoom te generen. Oven op 200 graden, 15 tot 20 minuten. Heerlijk met aioli!
€3,50
Gegaarde en Gerookte worst zoals in de Carolinas. Met een subtiele zoete hint van onze Carolina Golden BBQ Sauce. Lekker van de barbecue, grill, uit de pan of als plakjes in een dutch oven. Het is heerlijk voor een op broodje of bij de borrel. As found in Union South Carolina city of hospitality. Powered By Our Carolina Style Golden Barbecue Sauce!
€6,95
Gegaarde en gerookte worst zoals in Texas. Robuuste worst met peper, zout, een vleugje knoflook en kaas. Lekker van de barbecue, grill, uit de pan, in plakjes in de (texmex) schotel, op een broodje of bij de borrel. As found in Lockhart BBQ Capital of Texas, The Lone Star State. Powered By Our SPG Special Barbecue Rub.
€6,95
De venkel prei worst is een zachte, pure varkensworst met een subtiele venkel en prei smaak. De Amerikanen noemen deze venkel prei worst de “Sweet Alabama BBQ worst”. Een speciale samenstelling van de lekkerste specerijen zorgen voor de unieke smaak van dit lekkere worstje. De worst is licht gerookt en al gegaard. Lekker snel klaar dus!
€8,95
De worsten van Hans Worst zijn 100% biologisch en nu bij Beef Exclusief te krijgen.Geen gezeur, gewoon dik, vet en lekker en met gevoel samengesteld zodat je altijd je vingers erbij af zult likken. Verpakt per 2 stuks! Geheel naar jouw wensen maakt Hans Worst jouw hotdog op smaak. De (braad)worsten van Hans worden sinds 2007 volgens eigen receptuur gemaakt van 100% biologisch varkens- of rundvlees.Niet alleen zijn worsten onderscheiden hem van de concurrentie, ook zijn toppings zorgen ervoor dat je graag omloopt om een worst bij Hans te halen. Wat te denken van diverse sauzen waarvan enkele volgens een super geheim recept tot stand zijn gekomen: zuurkool, frisse groene blaadjes andijvie, chilisaus, spek, en niet te vergeten zijn heter dan heet sambal Bak of grill de RotDog in 14 min rondom goud bruin in de koekenpan, op de bakplaat of op de Bbq. Koekenpan en Bakplaat: voeg wat olie toe. BBQ: Let op dat het niet te hard gaat! Top af met Hans Worst Black Beer Sauce. Geniet ervan! Ingrediënten RotDog® Tarweboem, water, bakkersgist, glucose-fructosestroop, raapzaadolie, bakkerszout, suiker, conserveermiddel E282,emulgator E482, palmvet, enzym (tarwe), tarwezoutmeel, meelverbeteraar E300.95% varkensvlees, zout, voedingszuur E326, conserveermiddel (E250, E262), antioxidant (E301, E331),specerijenextract, rook.Varkensvlees* 42%, varkensvet*, rundvlees *23%, zout, water, aardappelzetmeel*, varkensbindweefsel*, specerijen *,stabilisator E331, anti-oxidant E301, conserveermiddel E205, rook. * = van biologische oorsprongKaaswei (MELK) (62%), water -olie emulsie (gedeeltelijk gehydrogeneerde SOJABONENolie, water, emulgator:natrium stearoyl-2 lactylaat), Cheddarkaas (5%) (MELK, kaas culturen, zout, enzymen), gemodificeerd tapiocazetmeel, gemodificeerd maïszetmeel, maltodextrine, zout, kleurstof: paprika-extract, caroteen, aroma, Zuurteregelaar:natriumcitraat, natriumfosfaat, fosforzuur, mono- en diglyceriden van vetzuren. *van biologische oorsprong
€11,90
Goed idee voor op de BBQ: een wiel van heerlijke Italiaanse worstjes (Salsiccia). Een wiel bestaat uit 11 of 12 worstjes en is zowel naturel als met venkel echt fantastisch lekker! Beef Exclusief kan de worstjes in 2 varianten leveren; naturel (alleen peper en zout) of met venkel. U kunt uw keuze hierboven aangeven.
€19,50
VARKENSVLEES, ZETMEEL(TARWE,GLUTEN), Zout, kruiden en specerijen, rijsmiddelen (E450), Aroma (soja, selderij), plantaardige oliën, zetmeel, antioxidanten (E300), Maltodextrine, Antiklontermiddelen (E551), voedingszuren (E330), zuurteregelaars (E325), smaakversterkers (E631, E627). Er is een door de EU goedgekeurde hulpstofAllergeneninformatie:Bevat:Gluten, Selderij, Soja Deze overheerlijke Curryworsten zijn per 5 stuks vacuum verpakt. Frietje curryworst met homemade currysaus Loopt bij de gedachte aan curryworst het water ook in je mond? In Duitsland is dit een fastfood gerecht bestaande uit worst geserveerd met currysaus. Curry worst is naast de braadworst één van de meest gegeten worsten in Duitsland. Voor een beetje vakantiegevoel maak je hem nu gewoon zelf, het enige wat jij hoeft te doen is het recept volgen , liefde toevoegen en genieten! TIP, hou je van pittig voeg dan ook nog wat chili vlokken toe aan de saus. Ingrediënten 4 Curryworsten naar keuze olijfolie 1 sjalot fijngesnipperd 1 klein blikje tomatenpuree 70g 5 el heinz tomatenketchup 1 el bruine basterdsuiker 1 el balsamicoazijn 1 el sojasaus 1 tl worcestersaus 1 tl paprikapoeder 1 tl kerriepoeder of currypoeder peper en zout friet naar keuze Instructies Bak de worsten in een koekenpan of grillpan gaar met wat olijfolie, haal ze uit de pan en houd apart. Doe in dezelfde pan nog een scheutje olijfolie en fruit hierin de ui totdat deze glazig begint te worden, voeg de tomatenpuree toe bak even mee, blus eventueel af met 100 ml water en blijf goed roeren. Voeg nu de tomatenketchup, basterdsuiker en balsamicoazijn toe en laat het geheel goed doorkoken, voor een paar minuten Breng de saus op smaak met sojasaus, worcestersaus, paprikapoeder, kerriepoeder, peper en zout. Als de saus te dik is, kan je deze iets verdunnen met een beetje extra water. Snijd de worst in stukjes en roer ze door de saus. Verdeel de worst over de frieten en bestrooi de curryworst met wat extra kerrie of currypoeder. Lekker met een frisse salade met een lichte dressing. Bron : https://foodblabla.nl/curryworst-met-homemade-currysaus/
€10,95
Gegaarde en gerookte worst zoals in Louisiana. Pittig met chipotle en jalapeno peper maar toch subtiel door een blokje augurk. Lekker van de barbecue, grill, uit de pan, in plakjes door de stoofschotel, op een broodje of bij de borrel. As found in New Orleans The Big Easy Of The Pelican State. Powered By Our Spicy Chipotle Barbecue Rub.
€6,95
Layton BBQ worst zijn zalige en milde Mexicaanse BBQ worstjes om te grillen en zijn per 5 stuks verpakt.Onze kinderen zijn er gek op!! Ingrediënten: VARKENSVLEES,VARKENSVET,WATER,ZOUTPALMOLIE,TARWEZETMEEL,SOJABLOEM,AARDAPPELZETMEEL,SPECERIJEN,VOEDINGS-ZUUR E260,E270,E330,STABILISATOR E450,E452, SMAAKVERSTERKER E621,KETJAPCOMPLEXVORMER E575,SUIKER,CONSERVEER-MIDDEL E202,E250,E211
€7,95
verpakt per 6 stuks van 80 gramSaltufo, een zeer uitzonderlijk worstje. Misschien wel het lekkerste worstje ooit. Het is een bolletje salami, gevuld met verse truffel omhuld met Parmezaanse kaas. De smaak is mild, maar tegelijkertijd intens. De combinatie van eerste klas gerijpt varken met truffel en kaas, maakt dit product een klein wondertje. Voor de Saltufo wordt het fijnste varkensvlees gebruikt. Hier gaat verse zomertruffel doorheen, waarna het geheel enige tijd rijpt. Dit gebeurt nauwkeurig gestuurd. Na het droogproces worden de worstenballetjes voorzien van een dun laagje 24 maanden oude Parmigiano Reggiano. De bolletjes wegen ongeveer 80 gram per stuk en zitten per 6 stuks verpakt. Het voordeel van deze worst is dat hij lang houdbaar blijft, mits de worst buiten de koelkast wordt bewaard en uit het papier. Leg hem gerust op het aanrecht of hang hem aan twee spijkers. De worst droogt dan goed en raakt het vocht kwijt. Op deze manier slaat de worst niet wit uit. Ook wordt de worst nog wat pittiger van smaak.
€27,85
*100 % Veganistisch - vrij van Soya en Gluten en genetisch gemodificeerde toevoegingen!* Beyond worstjes - 100% koshere, plantaardige en cholesterol-vrije worstjes die qua smaak en textuur niet van varkensworst is te onderscheiden. Gemaakt van erwten en bieten en vrij van Soja en gluten! per 5 stuks van ca. 100 gram verpakt. Ideaal om af te grillen op barbecue of kamado. De basis van de Beyond Worst is erwtenvezel. Hij bestaat voor 98% uit groene erwten, de bloederige kleur is rodebietensap en de vleessmaak is vooral van gistextracten (culturen waarmee ze de vleessmaak kunnen nabootsen). Dat wordt dan nog afgewerkt met kruiden en olie. Qua eiwitten en ijzergehalte is het vergelijkbaar met vlees. Het product is daarnaast ook gezonder dan een vleesburger omdat het geen cholesterol bevat en veel minder verzadigde vetten. INGREDIENTS Water, Pea Protein Isolate, Expeller-Pressed Canola Oil, Refined Coconut Oil, Contains 2% or less of the following: Cellulose from Bamboo, Methylcellulose, Potato Starch, Natural Flavor, Maltodextrin, Yeast Extract, Salt, Sunflower Oil, Vegetable Glycerin, Dried Yeast, Gum Arabic, Citrus Extract (to protect quality), Ascorbic Acid (to maintain color), Beet Juice Extract (for color), Acetic Acid, Succinic Acid, Modified Food Starch, Annatto (for color). All ingredients from Non-GMO sources NUTRITION FACTS Calories from fat 170Calories 270 % Daily Value 25%Saturated Fat 5g 0%Cholesterol 0mg 16%Sodium 380mg 2%Total Carbohydrate 5g 13%Dietary Fiber 3g Sugars 0g 32%Protein 20g 0%Vitamin A 6%Vitamin C 2%Calcium 30%Iron 25%Phosphorus *Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily values may be higher or lower depending on your calorie needs www.beyondmeat.com
€14,95
JC SMOKED SAUSAGE Onze beroemde JC worstjes zijn nu ook gerookte verkrijgbaar in 50-, en 100 cm uitvoering. Dit keer gingen we aan de slag met 50 cm variant. Deze worst is al gerookt wat je duidelijk ziet aan de kleur en rooster strepen. Om makkelijk te kunnen keren steken we 2 prikkers kruislings door de worst. We stoken de Bastard op naar 200 graden met de RVS roosters bovenin. Ondertussen halen we met een appelboor het klokhuis uit 3 Elstar appels en snijden deze in dunne partjes. Uit de kruidentuin plukken we wat blaadjes salie. en we zetten 100 ml Appelcider klaar. De Petromax skillet plaatsen we op het RVS rooster en laten we opwarmen. Dan vetten we hem even in met wat olijfolie en plaatsen de worst in de skillet. De appelpartjes leggen we rondom de worst en we leggen er wat blaadjes salie bij. Nu schenken we er nog wat Di Lorenzetto olijfolie over en wat zout en peper. Na een paar minuten doen we de 100 ml appelcider erbij en laten het geheel 25 minuten lekker door pruttelen. Halverwege draaien we de worst en appelpartjes even voorzichtig om. Ondertussen bakken we wat aardappelpartjes in de Potato Cooker. Na 25 minuten is de meeste cider opgenomen in de appel of verdampt en zijn we klaar. De smaak combi van de pittige JC worst met de zoetzure appeltjes is echt heerlijk. Super makkelijk, heerlijk en weinig werk.
€12,95
JC SMOKED SAUSAGE Low and slow, het kan een ware marteling zijn. Het heerlijke aroma van smoke & grilling hangt in de lucht en je maag knort.Voorlopig is het nog wachten, wachten en wachten.Maar daar hebben wij wat op gevonden.Je hebt vast nog wel ergens een 2e optie om ondertussen te grillen, 'any Q will do'. Bereid hier even een paar van deze super lekkere JC smoke sausages op.Deze Tex-Mex style gerookte BBQ worstjes hebben een dun krokant buitenkantje en zijn gevuld met varkensvlees, pittige jalopeno en smeuige cheddar kaas.Met een biertje erbij kom je zo de tijd wel door.
€22,95
Meld je aan voor onze mailing en ontvang €5 korting op jouw eerste bestelling!