Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

All

2 producten


  • Koken op hout Koken op hout - Cederhouten BBQ-plank Koken op hout Koken op hout - Cederhouten BBQ-plank

    Koken op hout Koken op hout - Cederhouten BBQ-plank

    Nog 108 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    De Cedarwood BBQ-plank is geschikt voor gebruik op alle soorten barbecues en voegt een heerlijke, intense smaak van het hout toe aan je gerechten. Of je nu vis, vlees of andere ingrediënten bereidt, de plank zorgt voor een unieke rooksmaak die je gerechten naar een hoger niveau tilt. Perfect voor wie op zoek is naar een extra smaakdimensie tijdens het barbecueën! Vóór gebruik op de barbecue, altijd minimaal 1 uur laten weken in water. ZALM MET CITROEN 1 CedarWood BBQ Plank     Moot zalm 1 eetlepel olijfolie     Zout & peper Citroen, in dunne plakjes gesneden     Fijngesneden bieslook Leg de Plank 1/2 uur of langer in koud water.  Plaats de moot zalm, indien met vel, dan de moot met de kant van het vel op de plank leggen. Wrijf de moot in met olijfolie. Strooi zout en peper over de zalmmoot. Strooi bieslook over de zalm. En leg de citroenschijfjes op de moot. Daarna kan de plank op de barbeceu gelegd worden. ZALM & CIDER 1 grote, onbehandelde cederhouten plank 300 ml appelcider 3 bosuitjes, fijngehakt 1 eetl. zout 1 eetl. gemberwortel geraspt, 1 teentje knoflook, geperst 1 kg zalmzijde zonder huid Tijdens het bakken geeft de plank smaak af aan de vis. Het resultaat; licht rokerige, geurige zalm. Week de plank ten minste 1 uur, maar liever nog wat langer, in water. Meng de cider, bosui, zout, gember en de knoflook in een ondiepe schaal. Leg de zalmfilet erin, zorg dat beide kanten goed door de marinade zijn gehaald en dek de schaal af. Laat de zalm zeker een uur, maar liever 1 nacht marineren. De zalm zal door de invloed van de cider al iets 'garen'. Verwarm de bbq voor tot matig vuur wacht tot het smeult en het vuur minder heet is. Haal de zalmzijde uit de marinade en leg op de plank. Leg de plank op het rooster of in de smeulende as. Dek de vis af met wat aluminiumfolie en rook de zalm ongeveer 10 minuten. Als het hout vlam vat kan het geblust worden met een plantenspuit. als u de vis met een vork uit elkaar kunt trekken is hij gaar . Maar nog wat rauw in het midden is ook lekker.  

    Nog 108 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €19,95

  • Bad Byron's Bad Byron's - Butt Rub Bad Byron's Bad Byron's - Butt Rub

    Bad Byron's Bad Byron's - Butt Rub

    Nog 20 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Bad Byron's - Butt Rub De Original Butt Rub® van Bad Byron’s is niet zomaar een kruidenmengsel – het is het geheime wapen van professionele pitmasters, sterrenchefs én gepassioneerde thuiskoks. De magie zit in de perfect uitgebalanceerde mix van ui, knoflook, zout, peper, paprika en chipotle (gerookte jalapeño). Hun slogan zegt het al: "A Little Butt Rub Makes Everything Better"® – en dat is geen woord gelogen! Deze 100% glutenvrije rub is veelzijdiger dan je denkt. Gebruik hem niet alleen op BBQ-gerechten, maar ook over je ochtendei, op aardappelen, in dressings, mais of stoofpotten. Van wild tot soep, van vlees tot groenten – deze rub tilt elk gerecht naar een hoger niveau. Bad Byron’s Butt Rub® is ontstaan uit een passie voor competitie-BBQ, met 15 jaar ervaring op topniveau en talloze onvergetelijke momenten. Het succes in competities heeft het bedrijf wereldwijd bekend gemaakt, en dankzij trouwe klanten en BBQ-liefhebbers over de hele wereld blijft deze rub een favoriet. Of je nu een doorgewinterde pitmaster bent of een enthousiaste thuiskok, houd altijd een potje Butt Rub® binnen handbereik. Eén ding is zeker: deze rub maakt élk gerecht beter.IngredientenZout, kruiden, chipotle, uiengranulaat, knoflookgranulaat en microkristallijne cellulose (antiklontermiddel)

    Nog 20 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €8,95

Footer image

© 2025 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Bancontact
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Klarna
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.