Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Onze complete BBQ pakketten - 10 personen

4 producten


  • Farina Caputo Blu Classica Farina Caputo Blu Classica

    Caputo Farina Caputo Blu Classica

    Nog 55 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Classica All-purpose flour Flour with calibrated grain size, ideal for light and fluffy dough. Flour with balanced granulometria, for an easy hydration. Great 'workability', it's good for soft doughs which keep lightness and flavour after coking. Basisrecept pizzadeeg Voor 2 pizza's Ingrediënten 1,5 deciliter handwarm water (40 graden celcius) 1/2 zakje instant gistkorrels (of 15 gram verse gist) 1 theelepel suiker 250 gram bloem 1/2 theelepel zout 2-3 eetlepels olijfolie Bereiding Doe de gist in een kommetje en los de gist met de suiker op in een 1/2 deciliter van het water. Roer het mengsel glad. Meng de bloem en het zout in een beslagkom door elkaar. Maak een kuiltje in het midden en schenk hierin de gistoplossing. Schenk de olie en de rest van het water erbij. Meng het pizzadeeg met de hand of machinaal tot een samenhangende massa die van de wand van de kom loslaat. Met de hand kneden Neem het pizzadeeg uit de kom en kneed het op een met bloem bestoven ondergrond: Rol het pizzadeeg met één hand zodat een korte rol ontstaat Draai het pizzadeeg een kwartslag en vouw het dubbel Herhaal dit tot het pizzadeeg soepel en elastisch is (ongeveer 10 minuten) Machinaal kneden 5-10 minuten met een mixer of keukenmachine met deeghaken 2-3 minuten met een foodprocessor. Voeg de gistoplossing en de rest van het vocht via de vulschacht toe terwijl de machine draait. Het deeg is goed als het nog enigszins plakkerig aanvoelt en een schone wand achterlaat in de mengkom. Maak van het pizzadeeg een bal en laat hem afgedekt een uur rijzen op een warme plek. Verdeel het deeg in twee porties en maak van elke portie een bal Bestuif het werkblad met bloem en rol het pizzadeeg uit tot een cirkel met een diameter van 20 centimeter Leg het pizzadeeg op een bakplaat en maak de randen iets dikker zodat de saus er niet af kan lopen Hoe zie ik of het deeg goed is? Het pizzadeeg is goed als het niet de droog en niet te nat is. Maar hoe weet je nu dat het perfect is? Goed pizzadeeg voelt plakkerig aan, maar laat geen sporen achter op de wand van de kom of op je handen. Het deeg moet net zo plakken als een geel post-it notitieblaadje. Dat plakt wel, maar laat direct los zonder sporen achter te laten. Als het deeg te plakkerig is kun je wat bloem toevoegen. Is het deeg te droog, voeg dan wat water toe.

    Nog 55 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €3,95

  • Farina Caputo Rossa Farina Caputo Rossa

    Caputo Farina Caputo Rossa

    1 review

    Nog 69 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Cuoco Long fermentation Flour with strong, elastic gluten, ideal for dough that requires a long fermentation. Elastic gluten and soft starch help doughs to get a great hydration. Light, with a perfect rising, satisfy the best maestri pizzaioli's needs. Ideal for neapolitan classic pizza. Basisrecept pizzadeeg Voor 2 pizza's Ingrediënten 1,5 deciliter handwarm water (40 graden celcius) 1/2 zakje instant gistkorrels (of 15 gram verse gist) 1 theelepel suiker 250 gram bloem 1/2 theelepel zout 2-3 eetlepels olijfolie Bereiding Doe de gist in een kommetje en los de gist met de suiker op in een 1/2 deciliter van het water. Roer het mengsel glad. Meng de bloem en het zout in een beslagkom door elkaar. Maak een kuiltje in het midden en schenk hierin de gistoplossing. Schenk de olie en de rest van het water erbij. Meng het pizzadeeg met de hand of machinaal tot een samenhangende massa die van de wand van de kom loslaat. Met de hand kneden Neem het pizzadeeg uit de kom en kneed het op een met bloem bestoven ondergrond: Rol het pizzadeeg met één hand zodat een korte rol ontstaat Draai het pizzadeeg een kwartslag en vouw het dubbel Herhaal dit tot het pizzadeeg soepel en elastisch is (ongeveer 10 minuten) Machinaal kneden 5-10 minuten met een mixer of keukenmachine met deeghaken 2-3 minuten met een foodprocessor. Voeg de gistoplossing en de rest van het vocht via de vulschacht toe terwijl de machine draait. Het deeg is goed als het nog enigszins plakkerig aanvoelt en een schone wand achterlaat in de mengkom. Maak van het pizzadeeg een bal en laat hem afgedekt een uur rijzen op een warme plek. Verdeel het deeg in twee porties en maak van elke portie een bal Bestuif het werkblad met bloem en rol het pizzadeeg uit tot een cirkel met een diameter van 20 centimeter Leg het pizzadeeg op een bakplaat en maak de randen iets dikker zodat de saus er niet af kan lopen Hoe zie ik of het deeg goed is? Het pizzadeeg is goed als het niet de droog en niet te nat is. Maar hoe weet je nu dat het perfect is? Goed pizzadeeg voelt plakkerig aan, maar laat geen sporen achter op de wand van de kom of op je handen. Het deeg moet net zo plakken als een geel post-it notitieblaadje. Dat plakt wel, maar laat direct los zonder sporen achter te laten. Als het deeg te plakkerig is kun je wat bloem toevoegen. Is het deeg te droog, voeg dan wat water toe.

    Nog 69 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €3,95

  • Caputo Semola Rimacinata

    Caputo Caputo Semola Rimacinata

    Nog 23 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Fijn gemalen semola (griesmeel) van het Italiaanse merk Caputo. Geschikt voor de bereiding van o.a. pizzadeeg en brooddeeg. Je kan semola mengen met bijvoorbeeld 00-bloem voor een krokantere pizzabodem. Gebruik in dat geval ongeveer 10% tot 15% semola en 90-85% bloem. Pizzabakkers gebruiken semola ook wel op hun werkblad (al dan niet gemend met bloem) om te voorkomen dat het deeg plakt.

    Nog 23 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €3,95

  • Glutenvrij pizza meel "Fiore glut"

    Caputo Glutenvrij pizza meel "Fiore glut"

    Nog 24 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Dit glutenvrije meel Fioreglut van het Italiaanse merk Molino Caputo is een melange van natuurlijke ingrediënten die van zichzelf glutenvrij zijn of glutenvrij zijn gemaakt. De ingrediënten van deze melange zijn: boekweitmeel, rijst- en maiszetmeel, gemodificeerd TARWEzetmeel (=glutenvrij), voedingsvezels, dextrose, natuurlijk verdikkingsmiddel (guar). Dit glutenvrije meel is speciaal samengesteld voor het bakken van pizza en brood. Meer informatie, allergie-informatie en een basisrecept staan vermeld onder de productfoto.

    Nog 24 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €9,95

Footer image

© 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.