0
Sluiten

Categorieën

Filters

    Beef Exclusief Academy

    Beef Exclusief Academy


    LOKATIE:

    Bredeweg 126, Zevenhuizen

    De workshopruimte bestaat uit 3 delen:

    1. Een ruime, gezellige ruimte (125 m2) waar alle voorbereidingen gedaan worden aan professionele werktafels.
    2. Een sfeervolle veranda voorzien van glazen afscheidingswanden. Hier zal het daadwerkelijk bereiden plaatsvinden op de kamado of braai.
    3. Een ruime spoelkeuken waar alles weer hygiënisch gereinigd wordt.

    WORKSHOPS:

    De workshops zijn verdeeld in 4 niveaus.

    • Niveau 1 (*): Geschikt voor iedereen die interesse heeft in het bereiden van mooie gerechten op houtskool. Weinig ervaring vereist.
    • Niveau 2 (**): Geschikt voor iedereen die al enthousiast eten bereidt op de BBQ , maar graag uit zijn/haar comfortzone wil komen en tips & tricks wil leren.
    • Niveau 3 (***): Geschikt voor iedereen die zijn hand niet omdraait voor de bereiding van een mooi stuk vlees en bekend is met low and slow, maar die graag hele menu’s wil leren bereiden op de kamado.
    • Niveau 4 (****): Geschikt voor iedereen die door onze wedstrijd pitmasters getraind wil worden om op wedstrijdniveau te kunnen werken met een kamado of Braai.
    • Bedrijfsworkshop, dit niveau wordt in overleg bepaald

    Tijdens elke workshop wordt gewerkt in teams van 2 personen. Elk team heeft altijd een eigen kamado ter beschikking.
    • Elke workshop start met een introductie, gevolgd door een duidelijke uitleg van de werking van een kamado (m.u.v. niveau 4). 
    • Ook kerntemperatuur, vuurbeheersing, onderhoud etc. komen aan bod.
    • Vervolgens wordt uitgelegd wat er bereid gaat worden, hoe en met welke apparatuur. Ook accessoires komen daarbij aan bod.
    • Dan worden de teams gevormd en ga je zelf aan de slag onder begeleiding van onze pitmasters.
    • Afsluitend wordt het bereide gerecht / product gezamenlijk gegeten in de sfeervolle workshop ruimte. 

    Bij een workshop zijn voor elke deelnemer, koffie, thee, frisdrank en 4 alcoholische consumpties inbegrepen.

    Na afloop van de workshop is er de mogelijkheid om producten te bestellen/ aan te schaffen en iedere deelnemer krijgt de recepten en ingrediëntenlijsten mee naar huis.

    Tenzij anders vermeld vinden de workshops plaats op zaterdag tussen 11:00 en 16:00 uur

    Wil jij een workshop, demo of teambuildingsessie volgen met een groep, team of bedrijf?
    Neem dan nu alvast contact op met [email protected] 0182 759111 om een ruimte in de agenda te reserveren

    We krijgen regelmatig vragen over onze workshops zoals: "Hoe gaat het in z’n werk, wat gaan we bereiden? Hoe moeilijk/makkelijk is het? Kan ik met een groep boeken etc".. Dus hebben we Hedwig, onze huisfotograaf een dagje mee laten lopen met onze grillmaster Reli tijdens een Low & Slow workshop. De foto’s hebben we voor het gemak in onderstaande slideshow geplakt en deze geven een goede indruk van de sfeer, accommodatie, werkwijze, groepssamenstelling etc.
     
    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking