0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Workshop & Demo's

  Workshops & Demo's:

  We krijgen veel vragen of het mogelijk is om een (kleinschalige) workshop te organiseren. Op dit moment is dat nog niet mogelijk vanwege de nu geldende Corona regels. MAAR…
  Op dit moment wordt er keihard gewerkt aan onze nieuwe (workshop) lokatie!
  Hoewel de bouw van de showroom in volle voorbereiding is wordt er aan het magazijn en de workshopruimte al volgas gewerkt.
  Deze zomer verwachten we weer de eerste workshops te kunnen geven op de nieuwe lokatie. Hier bevindt zich een gezellige, sfeervolle ruimte van ruim 125m2 uitsluitend bedoeld voor workshops en demo’s.
  Ruime werkplekken, goede verlichting en afzuiging, aparte spoelkeuken, eigen sanitair en een combi binnen / buiten waardoor met elk type weer gewerkt kan worden.
  De verwachtingen zijn dat door het betere weer en de vaccinaties, ook de coronaregels tegen die tijd versoepeld zullen zijn en op dat moet zijn wij  er klaar voor.
   
  We en jullie snakken allemaal naar deze evenementen en daarom verwachten we ook  dat het storm zal lopen als we gaan starten. 
  Wil jij een workshop, demo of teambuildingsessie volgen met een groep, team of bedrijf. Neem dan nu alvast contact op met [email protected] 0182 759111 om een ruimte in de agenda te reserveren
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking