0
Sluiten

Categorieën

Filters

    .iNK Picanha - 300 dagen GV

    Merk: .iNK
    € 121,70 Op voorraad
    INK, in Uruguay, produceert het meest verbazingwekkende rundvlees dat je nu in Europa kunt krijgen. Het bedrijf is, samen met UMI - The Art of MEAT, Uruguay's meest bekende fokker en exporteur van wagyu-vlees van hoge kwaliteit van de beste MBS... Toon meer
    • Deskundig advies in de gezelligste BBQ Shop
    • De (keramische) BBQ Specialist
    • Sfeervolle professionele workshopruimte
    • On- & offlineslager

    Productomschrijving

    De producent INK, in Uruguay, produceert het meest verbazingwekkende rundvlees dat je nu in Europa kunt krijgen. Het bedrijf is, samen met UMI - The Art of MEAT, Uruguay's meest bekende fokker en exporteur van wagyu-vlees van hoge kwaliteit van de beste MBS (vetmarmeringsgraad) die er is.

     

    De kuddes zijn afkomstig uit het Japanse 'Japanese Black' en worden gekruist met Black Angus voor de beste kwaliteit. Deze twee rassen worden vaak gekruist, omdat het vlees fantastisch is qua smaak, uiterlijk en aroma.

    Uruguay staat als producent van kwaliteitsvlees bekend om zijn fantastische rundvleesproducten. Ze zijn een van 's werelds toonaangevende producenten en hun vlees is te vinden in steeds meer bekende steakhouses over de hele wereld. Men kan zeggen dat ze in die mate Argentinië's plaats als premium vleesveredelaars hebben overgenomen. Umi is het bekendste merk uit Uruguay, maar ook INK, het nieuwe merk en de nieuwe fabrikant heeft een extreem hoge en constante kwaliteit in al haar producten.
     
     
    Uruguay ligt voor het grootste deel in de Pampas, een steppegebied in het zuidoosten van Zuid-Amerika. Pampas is een steppegebied dat bedekt is met gras en goede omstandigheden biedt voor de productie van rundvlees. De grasmat ¾ van het oppervlak van Uruguay. Het gematigde klimaat van Uruguay maakt gebruik van de rassen Hereford en Angus, die hun oorsprong vinden in Schotland. Van deze rassen is bekend dat ze gemarmerd en smakelijk vlees produceren, terwijl ze duurzaam zijn en overleven op natuurlijke weiden. Het klimaat in Uruguay is gedurende het jaar relatief gelijkmatig, waardoor er minder behoefte is aan eindverwerking met bijvoeders.

    De producenten in Uruguay zijn trots op hun product en hun veredeling en houden zich graag aan de traditionele methoden die een smakelijk en kwaliteitsvol vlees opleveren.

     

    Mythe of waarheid over Japans Wagyu-vlees?

    Wagyu wordt in Japan gedefinieerd als vlees van in Japan gefokt en geslacht vee, maar op voorwaarde dat het een van de volgende vier verschillende rassen is;

    Japans Zwart, Japans Bruin, Japans Hoornloos en Japanse Shorthorn. Van deze vier is Japanese Black veruit de meest voorkomende met een marktaandeel in Japan van 90% in het segment van zwaar gemarmerd rundvlees, wat niet verwonderlijk is aangezien het het dier is dat het meest gemarmerde en dus malsste vlees levert. 

    Reviews

    0 from 5Based on 0 reviews
    Schrijf je eigen review

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Accessoires

    Maak je aankoop compleet

    Picanha - 300 dagen GV
    € 121,70
    .iNK Picanha - 300 dagen GV
    Gewicht in grammen : ca. 1.450 gram
    Op voorraad
    Toevoegen aan winkelwagen

    Recent bekeken

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking