Rib eye steak

Merk:

Jack's Creek

Levertijd:

Op voorraad, bezorging via PostNL of afhalen in onze Showroom.

Jack's Creek Rib eye steak; prachtige vet marmering, sublieme smaakbeleving en botermals dus 'smelt in de mond'. Een must voor fijnproevers van het allermooiste rundvlees.

Maak een keuze

Aantal

+ -
Artikelnummer: 99080
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Op voorraad, bezorging via PostNL of afhalen in onze Showroom.

Jack’s Creek Rib Eye Steak

Jack’s Creek (winnaar van de World Steak Challenge 2015) is echt de top op het gebied van Australisch rundvlees. De van oorsprong Ierse familie Warmoll heeft een farm in het Australische Willow Tree genaamd Big Jack’s Creek. Een gebied met betrouwbare regenval en een klimaat vergelijkbaar met het mediteraanse. Hier houden zou Black Angus en Wagyu runderen.
De Black Angus runderen worden uiteindelijk 150 tot 170 dagen graan gevoerd wat resulteert in een mooie vet adering, de smaakmaker van een een mooi stuk BBQ vlees.

We grillen de steaks eerst direct waardoor het vet al mooi smelt en daarna garen we nog heel even indirect naar de 50 graden.
Dan halen we het van de gril en laten het 5-10 minuten rusten onder een stukje folie.

Wat een super mals stuk vlees, echt de top onder de Black Angus Rib Eyes.


Jack's Creek rundvlees is afkomstig van het 100% Black Angus rund. Dat geniet al lang een geweldige reputatie. Dit rund wordt tussen de 150 - 170 dagen graan gevoerd. Dat zorgt ervoor dat de ribeye zeer smaakvol is en extra mals. Het zit hem vooral in de marmering van het vlees. Jack's Creek rundvlees is daardoor ook zeer gezond. Het is goed voor de cholesterol en verlaagt de kans op kanker.

Powered by Lightspeed