Waards varken proef box 5

€35,95 Incl. btw

Merk:

Aaibaar Vlees

Levertijd:

binnen 3 dagen

Waards vlees is duurzaam topkwaliteits vlees van lokale boeren. De dieren lopen vrij buiten of staan warm in de comfortabele stal met rubberen ’ligbedden', stro en muziek. Ze eten vers gras in de weide en worden bijgevoerd met speciaal voer en biologische

Maak een keuze

Aantal

+ -

 

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: binnen 3 dagen

EERLIJK VLEES UIT HET GROENE HART 
Koeien die relaxed rondlopen, kauwend op biologische kruiden, stressvrije varkens en kippen die een strobaal op fladderen en deze op hun gemak uit elkaar trekken. Dat is Aaibaar Vlees. Dieren die een beter leven hebben door extensieve veeteelt. Dit houdt in dat er extra zorg is voor het dierenwelzijn. De bedrijfsvoering van de boeren gericht is op kwaliteit en zorg en niet op kwantiteit en volume. De tegenstroom dus van de massaproducties en kiloknallers waarvan de herkomst voor u vaak onduidelijk is.

Aaibaar Vlees komt van runderen, varkens en kippen van boerderijen in het Groene Hart waar de nadruk op dierenwelzijn en ruimte ligt. Zo wordt Waards Rund afgemest op de boerderij van Karel de Bruijn in Snelrewaard bij Oudewater, Waards Varken komt uit IJsselstein en de Waardse Boerderij Kip leeft op de boerderij van Victor van der Werf in Ter Aar.Deze boerderijen zijn op afspraak ook allemaal te bezoeken. De boeren vertellen graag en met trots over hun werk. Hun zorg en werkwijze proeft u zeker terug in de pure en intense smaak van het vlees.

Inhoud proef box 5 :

Aantal Product Verpakking Totaal gewicht
4 Varkenskarbonades 175 gram 0,7 kg
4 Schnitzels gepaneerd 150 gram 0.6 kg
4 Varkenshaas 150 gram 0,6 kg
4 Slavinken 150 gram 0,6 kg
       
       
       
       
       
       
       

WAAROM KOPEN BIJ AAIBAAR VLEES?: 

- Steun aan lokale boeren in hun Beter Leven Bedrijfsvoering.
- Restaurant-kwaliteit vlees
- Vlees zonder preventief toegediende antibiotica
- Gezonder en meer smaak
- Besteld vanuit uw stoel 
- Keuze uit rund, kip en varken en combinatie pakketten
- U koopt bij bedrijven uit het Groene Hart

WAARDS VARKEN komt uit IJsselstein waar het net als Waards Rund een comfortabel leven leidt. De varkens hebben het kenmerk van Keten Duurzaam Varkensvlees (KDV) wat inhoudt dat de dieren op duurzame en verantwoorde wijze gehouden worden met afspraken over milieu, dierenwelzijn en diergezondheid en dat proef je absoluut terug. Het zijn mooie stevige varkens met lekkere dikke billen.

Powered by Lightspeed