Nieuw

Waards rund proef box 3

Waards vlees is duurzaam topkwaliteits vlees van lokale boeren. De dieren lopen vrij buiten of staan warm in de comfortabele stal met rubberen ’ligbedden', stro en muziek. Ze eten vers gras in de weide en worden bijgevoerd met speciaal voer en biologische

1 - 2 werkdagen

Op voorraad
X

54,95 incl. BTW

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €95,-

Productomschrijving

EERLIJK VLEES UIT HET GROENE HART

Koeien die relaxed rondlopen, kauwend op biologische kruiden, stressvrije varkens en kippen die een strobaal op fladderen en deze op hun gemak uit elkaar trekken. Dat is Aaibaar Vlees. Dieren die een beter leven hebben door extensieve veeteelt. Dit houdt in dat er extra zorg is voor het dierenwelzijn. De bedrijfsvoering van de boeren gericht is op kwaliteit en zorg en niet op kwantiteit en volume. De tegenstroom dus van de massaproducties en kiloknallers waarvan de herkomst voor u vaak onduidelijk is.

Aaibaar Vlees komt van runderen, varkens en kippen van boerderijen in het Groene Hart waar de nadruk op dierenwelzijn en ruimte ligt. Zo wordt Waards Rund afgemest op de boerderij van Karel de Bruijn in Snelrewaard bij Oudewater, Waards Varken komt uit IJsselstein en de Waardse Boerderij Kip leeft op de boerderij van Victor van der Werf in Ter Aar. Deze boerderijen zijn op afspraak ook allemaal te bezoeken. De boeren vertellen graag en met trots over hun werk. Hun zorg en werkwijze proeft u zeker terug in de pure en intense smaak van het vlees.

 

WAAROM KOPEN BIJ AAIBAAR VLEES?: 

- Steun aan lokale boeren in hun Beter Leven Bedrijfsvoering.
- Restaurant-kwaliteit vlees
- Vlees zonder preventief toegediende antibiotica
- Gezonder en meer smaak
- Besteld vanuit uw stoel 
- Keuze uit rund, kip en varken en combinatie pakketten
- U koopt bij bedrijven uit het Groene Hart

 

WAARDS RUND komt zoals gezegd uit Snelrewaard bij Oudewater. De dieren hebben een relaxed leven op de boerderij van veehouderij Karel de Bruyn, zij worden regelmatig geborsteld, krijgen het beste voer en biologische kruiden. Waards Rund zijn echte dikbillen en komen van oorsprong uit de Belgische Ardennen.Het vlees is al jaren een begrip onder de chefs in de beste horeca keukens. Alleen via Aaibaar Vlees kan dit nu ook door particulieren gekocht worden.

WAARDS VARKEN komt uit IJsselstein waar het net als Waards Rund een comfortabel leven leidt. De varkens hebben het kenmerk van Keten Duurzaam Varkensvlees (KDV) wat inhoudt dat de dieren op duurzame en verantwoorde wijze gehouden worden met afspraken over milieu, dierenwelzijn en diergezondheid en dat proef je absoluut terug. Het zijn mooie stevige varkens met lekkere dikke billen.

WAARDSE BOERDERIJ KIP komt uit Hazerswoude. Boer Gijs de Wit en zijn mensen zorgen er voor dat de kippen niets te kort komen. Het is met recht een echte beter leven kip. Zo hebben de kippen een overdekte uitloop en lopen met maximaal 12 kippen op één vierkante meter. Tenzij ze het zelf gezellig vinden natuurlijk en elkaar opzoeken, maar de ruimte is er voor ze. Deze kippen zijn ook van een langzamer groeiend ras wat gezonder is voor de kippen en het vlees ook meer smaak en textuur geeft. De dieren leven in natuurlijk daglicht en krijgen een donkere nachtrust van tenminste 8 uur. De kippen zijn echte scharrelaars. Ze zijn de hele dag op de vloer het gestrooide graan aan het pikken en kunnen daarnaast genieten van stofbaden. Ook liggen er strobalen waar ze op kunnen zitten en welke ze uit elkaar kunnen trekken. Kortom afleiding genoeg dus.

Waardse Boerderij Kip pakket

 
Inhoud proef box 3 :
 
Aantal Product Verpakking Totaal gewicht
2 Runderlappen 500 gram 1,0 kg
2 Stoofvlees 500 gram 1,0 kg
2 Bieflappen 500 gram 1,0 kg
 

 

De bezorging wordt verzorgd door PostNL en vindt plaats op dinsdag tot en met zaterdag. Op zondagen, maandagen en feestdagen wordt niet geleverd.

U kunt bij het afrekenen kiezen voor levering de volgende dag. Dat kan voor bestellingen die tot 16.00 uur geplaatst zijn.

Meer informatie

Bestellingen na 16.00 uur komen een dag later. Een excact tijdstip van levering is niet vooraf af te spreken. Via track&trace van PostNL kunt u zien wat de verwachte aflevertijd is. Er kan echter geen garantie worden gegeven dat PostNL bij standaard verze

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box