Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Wildzwijn medaillons

1 product


  • Wild - Zwijn medaillons Wild - Zwijn medaillons

    Wild Wild - Zwijn medaillons

    2 reviews

    Nog 20 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Wildzwijn Medaillons met Aardappel Mosterdpuree   Ingredienten   500 gram wild zwijnmedaillons 50 gram roomboter 4 dl slagroom  2 dl witte wijn (fris & fruitig) 3 eetlepels mosterd6 stronken witlof 600 g kruimige aardappelen 1/2 bosje bieslooksuiker Peper en zout Olijfolie Bereiden: Kruid de wildzwijn madaillons met peper en zout Braad ze 4 minuten aan in een combinatie van olie en boter. Haal ze uit de pan, pak ze in met folie en laat ze staan tot het moment van serveren.   Schil de aardappels en snijd ze in gelijke stukken. Kook dan de aardappels tot ze helemaal gaar zijn. Giet ze daarna af en stamp de aardappels goed fijn. Doe de slagroom en mosterd erbij. Wrijf tot slot de puree door een zeef om deze goed glad te maken. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de witlof een keer door midden en leg ze 3 minuten in een hete pan met anti-aanbaklaag. Voeg dan een beetje kristalsuiker toe en laat de suiker karameliseren. Blus af met de witte wijn, voeg de roomboter toe en laat het mengsel inkoken tot er een stroperige saus ontstaat.   Verdeel de smeuïge aardappelpuree over de borden. Leg de wild zwijnmedaillons op de aardappelpuree. Leg dan de witlof erbij en maak het gerecht af met wat fijngesneden bieslook.

    Nog 20 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €6,10

Footer image

© 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.