Abonneer je op onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze mailing en ontvang €5 korting op jouw eerste bestelling!
Wij marineren de spareribs een aantal uur in een natte kruidenmarinade. De marinade is een uniek, door onszelf ontwikkeld recept, met maar liefst 8 verschillende verse kruiden en specerijen. Na het marineren worden de spareribs gegaard. Wij gebruiken de meest moderne en geavanceerde technieken voor nog lekkerdere spareribs van constante kwaliteit. Binnen 2 uur worden de spareribs terug gekoeld naar 4 graden Aangezien de spareribs al gegaard zijn, zijn ze makkelijk en snel te bereiden. Voor het lekkerste, krokante resultaat, adviseren wij u om de spareribs af te bakken op de barbecue of heteluchtoven op 160 gradenDe bereidingstijd is:- voor verse gegaarde spareribs: ca. 12 minuten- voor diepgevroren spareribs: ca. 14 minuten. De spareribs zijn gemarineerd en vormen een ideale basis voor een heerlijk gerecht. Indien u wilt, kunt u de spareribs verder bewerken met een extra marinade, zoals de Stockyard sauzen !! VARKENSVLEES, water, GEMBERSIROOP LANG(suiker, water,basterdsuiker, natuurlijk gemberaroma,voedingszuur (E300), conserveermiddel(E202)), tomatenpuree, zout,plantaardige olie,bouillonkorrels(gehydroliseerdplantaardig eiwit, mais, raap, zout,palmolie gedeeltelijk gehard),stabilisatoren(E451), zetmeel(E1422),conserveermiddelen(E202, E210, E211),glucose-fructosestroop,zuurteregelaarS(E260, E325, E330, E331,
€9,87
Met Pulled Pork van Beef Exclusief kunnen snel en eenvoudig de lekkerste gerechten worden bereid met de Sweet Baby rays of Stockyard sauzen die je perfect kunt combineren. Dit nieuwe vleesproduct is bovendien zeer verantwoord. Het is onbewerkt, mager vlees dat niet is geïnjecteerd of getumbled. Er wordt alleen gebruikgemaakt van onbewerkt mager vlees. Van E-nummers, gluten of andere allergenen is geen sprake. Bereiding : Pan: Pulled Pork met de saus in de pan mengen en opwarmen binnen 5 minuten. Magnetron: Pulled Pork met saus mengen en 2-3 minuten opwarmen. Oven: Pulled Pork met saus mengen en op 140/150 graden in circa 7/8 minuten opwarmen. Steamer: Pulled Pork met saus mengen en op 160 graden regenereren in circa 5 minuten. Rapid cooking: Pulled Pork met saus mengen op 160 graden in 2 minuten opwarmen.
€21,75
Huis gemarineerde en gegaarde spaakhammetjes ca. 350 gram. Ideaal op te warmen in de pan, oven, air-fryer en op de Barbecue natuurlijk!
€4,95
Meld je aan voor onze mailing en ontvang €5 korting op jouw eerste bestelling!