0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Verhuisnieuws - THE NEW SHOP IS OPEN!

  Bezoek ‘The next level in BBQ’ aan de Bredeweg 126 in Zevenhuizen

  Het is slechts 5 km van Coenecoop Waddinxveen naar de Bredeweg 126 in Zevenhuizen. Maar voor ons is het een sprong mijlenver vooruit!
  Een grote stap niet alleen op het gebied van huisvesting, maar ook wat betreft onze samenwerking met Kraan Vlees-Service.

  De Bredeweg 126 is een lokatie waar we de komende jaren ook nog verder door kunnen groeien. Zo hebben we eindelijk royaal de ruimte om te parkeren en kunnen vrachtwagens veilig lossen op eigen terrein zonder verkeershinder. De ligging direct aan de A12 is super, ook vanuit Waddinxveen is de lokatie prima bereikbaar
  De laatste maanden is keihard gewerkt en is het pand bijna volledig herbouwd. Er is een warme en gezellige workshopruimte gebouwd met eigen sanitair, bar en spoelkeuken. Deze ruimte is gekoppeld aan een stijlvolle veranda, rondom voorzien van glazen schuifwanden en afzuiging.

  De hoge en lichte showroom is overzichtelijk ingedeeld, zo komen onze producten goed tot hun recht. En dit is nog maar het begin, de plannen en tekeningen liggen klaar en de vergunning is aangevraagd om in de toekomst het pand uit te breiden met een showroom van drie verdiepingen.

  Nieuw in de showroom zijn koelvitrines met vlees.
  Aangrenzend aan de showroom is een mega grote vriescel geplaatst met aangrenzend een ruim koelgedeelte waar de webshopbestellingen gereed gemaakt worden voor verzending.

  Er zijn kantoren en een spreekruimte ingericht waar ongestoord gewerkt kan worden en in privacy zaken besproken kunnen worden.

  We kunnen niet wachten om jullie te ontvangen en rond te leiden in ‘The next level in BBQ’.

  Tot ziens aan de Bredeweg.

  Namens het team van Beef Exclusief
  Harold Dazler & Gert Kraan

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking