0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Verzend -en verpakkingsmethoden

  Afhalen in Waddinxveen

  Je kunt er voor kiezen om je bestelling (mits op voorraad) af te halen in onze showroom in Waddinxveen.
  De showroom is geopend op onderstaande tijden:

  Openingstijden :

  Maandag10:00 – 18:00
  Dinsdag10:00 – 18:00
  Woensdag10:00 – 18:00
  Donderdag10:00 – 18:00
  Vrijdag10:00 – 18:00
  Zaterdag10:00 – 17:00
  Zondaggesloten

  Klik hier voor de locatie

  TRUNKRS Snel en Betrouwbaar 

  Kies je voor verzending via TRUNKRS dan gaat dat op de volgende wijze:

  Maandag t/m vrijdag voor 11:00 besteld dezelfde dag in huis, na 11:00 besteld de volgende werkdag in huis! Bezorging ALTIJD tussen 17:00 en 22:00 uur. LET OP dit geldt alleen voor pakketten tot 30 kg.

  Verpakking en koeling
  Het vlees wordt diepgevroren, gevacumeerd en speciaal verpakt in tempex islotatieverpakking voor transport. In de verpakking wordt bij het bevroren vlees speciale icepacks toegevoegd waardoor het vlees zichzelf koelt tijdens het transport. Door deze speciaal ontwikkelde koelverpakkingen heeft het pakket geen gekoeld transport nodig. Het vlees blijft op de juiste temperatuur en komt in perfectie conditie bij u aan. Wij versturen het vlees diepgevroren en gevacumeerd. Daardoor is de hygiëne en veiligheid tijdens transport gewaarborgd.

  Kosten van de verzending
  Standaard verzending in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) kost €6,95 bij levering aan huis. 

  Verzending van je Kamado

  Heb je een bestelwagen, Pick Up etc. Dan is ophalen uiteraard geen probleem. Maar we weten uit ervaring dat mensen wel eens onderschatten hoe groot en zwaar een Kamado Joe Classic of een Masterbuilt is. We praten al snel over 100 kg en de dozen waarin deze kamado's verpakt zijn zijn fors.  In een luxe wagen vervoeren is dan geen optie.

  Gelukkig bieden wij een oplossing. Voor slechts € 50,- laten we je bestelling door DHL thuisbezorgen in heel Nederland

  Levering op een andere dag
  U kunt ook kiezen voor uitgestelde levering. Dat betekent dat u zelf kunt aangeven op welke dag uw bestelling geleverd moet worden. De gewenste afleverdatum kunt u vermelden bij de betaling.

  U ontvangt van ons een bevestiging per e-mail wanneer een pakket wordt verzonden. Daarnaast sturen wij als extra service de link naar de track&trace pagina van PostNL, zodat u het pakket kunt volgen. Uw e-mailprovider moet deze e-mails wel toestaan, let u op de spamfilter-instellingen. Omdat de inhoud van het het pakket bederfelijk is, is het noodzakelijk dat u via Track&Trace volgt of het pakket beschikbaar is. Claims van te laat aangenomen pakketten die tijdig zijn aangeleverd kunnen helaas niet in behandeling worden genomen. Bij vragen kunt u ons bellen of mailen.

  Afhaallocatie bij u in de buurt
  U kunt kiezen voor een afhaalocatie bij u in de buurt. U hoeft dan niet thuis te blijven voor de levering. Er zijn 2.600 afhaalocaties, dus er is er altijd eentje bij u in de buurt. Kijk op de locatiekiezer voor het dichtbijzijnde afhaalpunt. Het adres van het afhaalpunt kunt u ingeven in uw gegevens als afleveradres. Schrijf dan als naam de naam van de afhaallocatie, zodat wij weten dat het een afhaallocatie betreft. Let wel: een bestelling dient de dag van aankomst te worden afgehaald bij het afhaalpunt.

  Uw bestelling wordt niet gekoeld bewaard op de afhaallocatie, dus tijdig afhalen is belangrijk! Wij sturen een Track&Trace-code zodat u kunt zien waar het pakketje is.

  Bij het afhalen van uw pakket kan er gevraagd worden naar uw legitimatiebewijs. Een afhaalbewijs is niet nodig, uw naam en postcode is genoeg. Als u via Track&Trace heeft gezien dat het pakket beschikbaar is op de afhaallocatie, dan is het in alle gevallen ook echt beschikbaar. Mocht een medewerker het niet kunnen vinden, vraagt u ook in zo'n geval naar de chef. Het komt soms voor dat een medewerker niet goed kijkt. Mocht er zich een probleem voordoen bij het afhalen van een pakket dient u direct contact op te nemen met Beef Exclusief via: 0182-759111. Na 17.00 uur kunt u contact opnemen met PostNL pakketten via 088 2255555 ma-vr 8.30 tot 20.00 uur en za 9.00 tot 16.00 uur (€ 0,45ct per gesprek) met het verzoek om de afhaallocatie te bellen.

  Kosten van de verzending
  Standaard verzending in Nederland kost € 6,95 bij levering aan huis. 

  Het plannen van uw levering
  We bevelen aan om te laten bezorgen ruim en minimaal 1 dag voordat u het vlees wilt gebruiken (voor een etentje of een barbecue), of eerder als u het vlees in de vriezer wilt bewaren.

  >> Zie ook onze algemene voorwaarden

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking