Recepten Boek

€59,00 Incl. btw

Merk:

OFYR

Prachtig gedrukt receptenboek van Ofyr met maar liefst 72 recepten die bestaan uit simpele, smaakvolle ingrediënten die uw familie en vrienden heerlijk zullen vinden!

Maak een keuze

Aantal

+ -

 

Beschikbaarheid: Op voorraad

OFYR Kookboek

Geïnspireerd door het iconische OFYR kook-concept staat dit kookboek vol met heerlijke en toegankelijke recepten die zijn samengesteld door de chefs Guy Weyts en Erik Sterckx.

Alle maar liefst 72 recepten in dit kookboek bestaan uit simpele, smaakvolle ingrediënten die uw familie en vrienden heerlijk zullen vinden. En omdat een OFYR het gehele jaar door te gebruiken is, bestaat het kookboek uit recepten voor ieder seizoen. 

Buiten koken met het OFYR kooktoestel is gezellig, eenvoudig en zeer veelzijdig. Geen enkel ander kooktoestel biedt zoveel culinaire mogelijkheden en is tegelijkertijd zo praktisch. Bovendien heeft de OFYR een prachtige vormgeving die een aanvulling is voor iedere tuin of ieder terras. De OFYR lifestyle bestaat uit het samen brengen van lekker eten en leuk gezelschap op een simple, stijlvolle en sfeervolle wijze.

Doe met dit prachtige kookboek inspiratie op en geniet van vele culinaire avonden in de tuin.

Het OFYR kookboek in het kort:

-  Prachtig kookboek van OFYR
-  Bevat maar liefst 72 recepten
-  Inspiratiebron voor de ware kookliefhebber
-  Hardcover
-  samengesteld door de chefs Guy Weyts en Erik Sterckx
-  Origineel cadeau

Logo OFYR

Powered by Lightspeed