Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Pizzasteen

Omschrijving

Onmisbaar in de PiRO is natuurlijk een pizzasteen. Deze steen is speciaal voor de PiRO gemaakt! De steen is 18 mm dik en houdt door zijn gewicht van 5 kilo de hitte goed vast. 

Voor het gebruik van de steen warm je de kamado eerst lekker op (tot ca 200 graden) voordat je de deflectorplates (of conveggtor) boven de kolen plaatst en de PiRO in de kamado plaatst. Vervolgens sluit je de topvent (of margrietschijf) en open je het venster van de PiRO om te zorgen dat de hitte via de achterkant door de kamado stroomt en aan de voorzijde ontsnapt. Zo creeër je dezelfde luchtstroom als een traditionele pizzaoven en bak je de lekkerste pizza's! De temperatuur regel je dus niet meer met de topvent maar met het venster van de PiRO. 

Een pizzasteen heeft bijna geen onderhoud nodig, alleen schoonvegen met een droge doek na gebruik en de aangekoekte ingrediënten eraf schrapen. Was de steen absoluut niet af met water, het water trekt in de steen, waardoor deze bij volgend gebruik zal breken!



Pizzasteen

Productformulier

Onmisbaar in de PiRO is natuurlijk een pizzasteen. Deze steen is speciaal voor de PiRO gemaakt! De steen is 18... Lees meer

€39,95

Afhalen in onze winkel

Nog 12 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    • Deskundig advies in de gezelligste BBQ Shop
    • De (keramische) BBQ Specialist
    • Sfeervolle professionele workshopruimte
    • On- & offlineslager
      Heb je een vraag over dit product?

      Ons Beef Exclusief team helpt je graag verder! Klantenservice

      Stuur ons een berichtje!

      Bezoek onze showroomBezoek onze showroom

      Beef Exclusief
      Bredeweg 126
      2761KB Zevenhuizen
      Nederland
      Bekijk openingstijden

      Omschrijving

      Onmisbaar in de PiRO is natuurlijk een pizzasteen. Deze steen is speciaal voor de PiRO gemaakt! De steen is 18 mm dik en houdt door zijn gewicht van 5 kilo de hitte goed vast. 

      Voor het gebruik van de steen warm je de kamado eerst lekker op (tot ca 200 graden) voordat je de deflectorplates (of conveggtor) boven de kolen plaatst en de PiRO in de kamado plaatst. Vervolgens sluit je de topvent (of margrietschijf) en open je het venster van de PiRO om te zorgen dat de hitte via de achterkant door de kamado stroomt en aan de voorzijde ontsnapt. Zo creeër je dezelfde luchtstroom als een traditionele pizzaoven en bak je de lekkerste pizza's! De temperatuur regel je dus niet meer met de topvent maar met het venster van de PiRO. 

      Een pizzasteen heeft bijna geen onderhoud nodig, alleen schoonvegen met een droge doek na gebruik en de aangekoekte ingrediënten eraf schrapen. Was de steen absoluut niet af met water, het water trekt in de steen, waardoor deze bij volgend gebruik zal breken!



      Recent bekeken

      Footer image

      © 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

      • American Express
      • Apple Pay
      • Google Pay
      • iDEAL
      • Maestro
      • Mastercard
      • Shop Pay
      • Union Pay
      • Visa

      Login

      Wachtwoord vergeten?

      Heb je nog geen account?
      Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.