Nieuw

Ooni Pro multi-fuel outdoor pizza oven

Ooni Pro is een op hout of houtskool gestookte outdoor oven die optioneel zelfs op pellets of gas werkt! De Ooni Pro kan binnen 20 minuten een temperatuur van 500 graden bereiken en zo kan je al binnen 60 seconde genieten van de allerlekkerste pizza's

Op voorraad, bezorging via PostNL of afhalen in onze Showroom.

Op voorraad
X

599,- 549,- incl. BTW Gratis verzending

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €95,-

Productomschrijving

Ooni Pro is de eerste buitenoven geschikt voor meerdere brandstoffen zoals hout, houtskool, houtpellets of gas . Uuni Pro is de  multi-functionele oven voor in jouw buitenkeuken.

Uniek:

Ooni Pro kan in slechts 20 minuten temperaturen van 500 graden bereiken en in slechts 60 seconden heb je een authentieke Italiaanse pizza klaar om op te eten.

Multifunctioneel:

Het kookgedeelte van deze oven en zijn multi-fuel mogelijkheden zorgen ervoor dat deze zeer veelzijdig is. Je kunt er verscheidene gerechten in koken,bakken,stoven; vlees, vis, groenten, brood en nog veel meer.

Brandstoffen:

Ooni Pro is de eerste buiten oven die op hout of houtskool stookt en optioneel op houtpellets of gas. De houtpellet brander is apart verkrijgbaar bij ons in de shop.
De Ooni gasbrander is binnenkort verkrijgbaar (najaar 2018).

Ooni Pro wordt geleverd met 2 verschillende deuren. De deur met ingebouwde temperatuurmeter helpt je om de temperatuur van de oven snel te controleren. Ook heeft hij een pizzadeur. Deze deur heeft een ‘brievenbus’-opening om pizza’s gemakkelijk in en uit te schuiven. Het is ook volledig afneembaar, dus je kunt er gemakkelijk een groot stuk vlees of brood in bakken. Dit is tevens ook de enige deur die kan worden gebruikt met de gasbrander.

Belangrijkste functies:
Multi-fuel mogelijkheden, waardoor gebruikers de mogelijkheid hebben om hout, houtskool, gas en houtpellets te stoken.
Groot kookoppervlak, zodat u 38cm pizza’s, brood, vlees, groenten en nog veel meer kunt bakken.
Ooni  Pro is mobiel ca.26 kg, d.w.z. kan na gebruik verplaatst worden en niet te vergeten je kunt hem ook overal gebruiken!

Wat zit er in de doos:

Ooni Pro Oven
Cordierietsteen (4 delen)
Deur met thermometer
Pizza deur
Hout, houtskoolbrander
Veiligheidshandschoenen
Uuni Pro-handleiding

Beschikbare accessoires:

Uuni Pro Pelletbrander
Pizza Peel Pro
Cover Ooni Pro
IR-thermometer
Sizzler Pan
Skillet Pan
Grizzler Pan
Casserole set met Sizzler Pan

Uuni Pro Gas Brander (najaar 2018 beschikbaar)

Technische kenmerken:

Afmetingen:740 mm (L), 490 mm (B),790 mm (H)
Kookoppervlak: 450 mm bij 450 mm
Gemaakt van roestvrij staal
Keramisch geïsoleerd
Dubbele luchtdoorstroomregeling
Beveiligingslus – de mogelijkheid om uw Pro op uw tuinmeubilair te bevestigen.
Cordierietsteen van 15 mm voor een hoge temperatuuropslag

WOLFMOON PICANHA SANDWICH (UIT DE OONI PRO)

Terwijl de Wolfmoon hoog aan de hemel staat en de houten werktafel bedekt is met een laag ijs stoken wij de Uuni op voor een lekkere Picanha Sandwich met mosterd mayonaise.
Uuni? Dat is toch dat geinige pizzaoventje hoor ik jullie denken, maar dan doe je de Pro toch echt te kort. Dit is een hout gestookte oven waarin je compleet menu’s kan bereiden.
We stoken de Ooni (Uuni) op en maken ondertussen zelf een smeuïge mosterd mayonaise: eidooiers mengen, olie erbij, mosterd, peper en zout etc. Je kent het wel.

Als de Ooni ondertussen goed heet is plaatsen we een skillet (gietijzeren pannetje) en laten deze goed heet worden.
Van de Jacks Creek Picanha snijden we de vetlaag kruislings in en we snijden hier steaks van van minimaal 5-6 cm dik en bestrooien deze met zout. Dit laten we even intrekken.

De skillet is inmiddels loeiheet en we leggen de steaks er in. Het vlees schroeit meteen dicht op het gietijzer en we plaatsen hem terug in de oven.
Het unieke van grillen op deze manier is dat de vlammen boven het vlees langs gaan en de stenen bodem en het gietijzer veel hitte afgeven.
Een picanha leent zich hier mooi voor want het vet smelt en de picanha gaart al snel in zijn eigen vet.
We draaien de steaks 1 keer en als alles mooi geschroeid is halen we de skillet uit de Ooni.

De kerntemperatuur is dan ca. 23 graden. We laten de steaks gewoon in de loeihete skillet liggen, op het gietijzer gaart ondertussen het vlees verder door.
We plaatsen een 2e skillet en bakken hier wat rode ui in.

Als laatste snijden we het ciabattabrood door en leggen we het in de Ooni. De reden dat we brood doorsnijden en aangrillen is niet (alleen) de smaak, maar de hardere toplaag zorgt ook dat saus, mosterdmayonaise in dit geval op het broodje blijft liggen en minder er in trekt. Dit voorkomt een zompig broodje.

De Picanha is inmiddels in de hete skillet rustig door gegaard naar 51 graden kerntemperatuur.
Eerst brengen we een laag mosterdmayo aan op beide binnenkanten van het broodje, dan leggen we rucola op de onderste helft, daarop de uien en daarop dunne stukjes van de picanha. We dekken hem af met de bovenkant die we dus ook ingesmeerd hadden met de mosterdmayo.

GOOD FRIENDS - GOOD FOOD - GOOD TIMES www.BEEFEXCLUSIEF.nl

 

De bezorging wordt verzorgd door PostNL en vindt plaats op dinsdag tot en met zaterdag. Op zondagen, maandagen en feestdagen wordt niet geleverd.

U kunt bij het afrekenen kiezen voor levering de volgende dag. Dat kan voor bestellingen die tot 16.00 uur geplaatst zijn.

Meer informatie

Bestellingen na 16.00 uur komen een dag later. Een excact tijdstip van levering is niet vooraf af te spreken. Via track&trace van PostNL kunt u zien wat de verwachte aflevertijd is. Er kan echter geen garantie worden gegeven dat PostNL bij standaard verze

Recepten

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box