Kalfsrack

Merk:

Nederlands Rosé Kalfsvlees

Levertijd:

1 - 2 dagen, bezorging via PostNL of afhalen in onze Showroom.

Heerlijke boterzachte melk kalfsrack - te bestellen met lichte pesto-achtige marinade of ongemarineerd om het bijzonder veelzijdig zelf te kunnen kruiden.

Maak een keuze

Aantal

+ -
Artikelnummer: 990
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1 - 2 dagen, bezorging via PostNL of afhalen in onze Showroom.

WEEKEND-TIP: KALFSRACK

Wij maakten op de grill een heerlijk kalfsrack van een melkkalf met pesto marinade en gegratineerde aardappels in de deksel van de Dutch Oven. Wat een heerlijke Indian Summer hebben we. Komend weekend iets minder, maar volgende week wordt het weer heerlijk weer.
En vind je het te fris worden? Dan kan je het natuurlijk ook gewoon in de oven maken.
Boterzacht en echt super van smaak, echt een aanrader.
Ongemarineerd melk kalfsrack, boterzacht en fijn qua structuur of te verkrijgen als licht gemarineerd kalfsrack  - kant en klaar om zo op de barbecue te leggen of gewoon in de keuken klaar te maken.

receptsuggestie:
 
Braad het vlees aan en gaar het daarna in een oven op 185 graden (ongeveer 8 min. per 500 gr.) Kook de pasta beetgaar en spoel deze goed koud af.Pesto maken:maal met olijfolie de basilicum,knoflook,peper en zout tot een gladde massa.Voeg aan de pasta de pesto en een stevige scheut koksroom toe.Meng het geheel goed door en breng het op smaak met peper en zout.Dresseer de pasta op een grote schaal en bestrooi het geheel met blokjes tomaat.Snij het kalfsvlees in dunne in plakjes en leg dit dakpansgewijs op de pasta.Besprenkel het geheel met wat olijfolie en maak het af met parmezaanse kaas en takje basilicum.
Powered by Lightspeed