0
Sluiten

Categorieën

Filters

    Jack's Creek Bavette / Flapmeat

    € 48,10 Op voorraad: Op voorraad, bezorging via Trunkrs of afhalen in onze Showroom.
    Jack's Creek Bavette / Flapmeat van Australische Black angus is onze absolute favoriet!Heerlijk mals en vol van smaak zonder zeentjes of grote brokken vet.... Toon meer
    Gewicht in grammen : ca. 1.300 gram
    • De gezelligste showroom van Nederland
    • De (keramische) BBQ Specialist
    • Deskundig en eerlijk advies
    • On- & offlineslager

    Productomschrijving

    Jack’s Creek Black Angus beef is derived from superior Black Angus cattle, grain fed for 150 to 170 days on a specifically formulated high energy grain diet. Our cattle are only bred from the best bloodlines and are independently verified as being 100% Black Angus, having no added hormones and being free from antibiotics.

    Jack’s Creek Black Angus cattle have the unique advantage of being predominately bred, grown and grain fed in the prime agricultural region of the Liverpool Plains, New South Wales. This vertically integrated formula ensures the cattle enjoy a stress free life-cycle which supports safe, healthy and consistently marbled beef.

    We provide a flexible Black Angus product selection, available for both food service and retail. The beef’s consistency of high marbling, tenderness and yield make it the perfect choice for any cooking application.

    Independently Verified by Certified Angus Group Pty Ltd:

    • 100% Black Angus
    • No Added Hormones
    • Free from Antibiotics

    Jack's Creek Bavette / Flapmeat van Australische Black angus is onze absolute favoriet!

    Heerlijk mals en vol van smaak zonder zeentjes of grote brokken vet.

    Bavette in het Bos

    Beef Exclusief ging weer eens ‘on tour’. Om te bewijzen dat je echt niet persé de meest luxe apparaten nodig hebt, zijn wij weer eens met onze oude 47 cm Weber het Luxemburgse bos in gegaan. Begrijp me niet verkeerd, wij houden van onze Big Green Egg, maar ook met een ‘standaard' BBQ en beperkte middelen kan je lekkere dingen maken.

    Eerst hebben we Tornado Potato gemaakt naar een recept van Tasty.
    Steek een lange satéprikker in een aardappel en snijd deze vervolgens draaiend in tot op het stokje. Zo ontstaat een mooie wokkel. Meng wat zout, geraspte Parmasan, knoflookpoeder en paprikapoeder in een kom. Smelt wat boter en bestrijk de aardappelwokkel hiermee, bestrooi de wokkel royaal met het poedermengsel en grill hem indirect.
    Dit duurt wel even, vergelijkbaar met een pofaardappel.

    Dus, biertje erbij en genieten van de zon in het bos. Dan zouten we de Bavette en grillen deze direct high & fast. Hou je van ‘Rare', grill dan tot ca. 48 graden en laat hem 10 minuten rusten in folie. Je eindigt dan met een kerntemperatuur van ca 52 graden. Wil je liever medium grill dan tot 50-52 en laat hem dan rusten in folie. Wil je hem verder door gegaard, dan is het tijd voor een andere hobby.

    Ondertussen hebben we wat rucola op de plank gelegd met wat geroosterde pijnboompitjes en een beetje balsamico crème eroverheen.

    We malen nog even wat verse peper over de bavette, snijden mooie plakken en leggen deze op de sla, de tornado Potato ernaast en klaar.

    WE LOVE TO GRILL, EVERYWHERE!

    Specificaties

    Artikelnummer
    99078
    SKU
    99746282

    Toon meer

    Reviews

    0 from 5Based on 0 reviews
    Schrijf je eigen review

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Accessoires

    Maak je aankoop compleet

    Bavette / Flapmeat
    € 48,10
    Jack's Creek Bavette / Flapmeat
    Gewicht in grammen : ca. 1.300 gram
    Op voorraad: Op voorraad, bezorging via Trunkrs of afhalen in onze Showroom.
    Toevoegen aan winkelwagen

    Recent bekeken

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking