Bavette / Flapmeat

Merk:

Jack's Creek

Levertijd:

1 - 2 dagen, bezorging via PostNL of afhalen in onze Showroom.

Jack's Creek Bavette / Flapmeat van Australische Black angus is onze absolute favoriet! Heerlijk mals en vol van smaak zonder zeentjes of grote brokken vet.

Maak een keuze

Aantal

+ -
Artikelnummer: 99078
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1 - 2 dagen, bezorging via PostNL of afhalen in onze Showroom.

Bavette in het Bos

Beef Exclusief ging weer eens ‘on tour’. Om te bewijzen dat je echt niet persé de meest luxe apparaten nodig hebt, zijn wij weer eens met onze oude 47 cm Weber het Luxemburgse bos in gegaan. Begrijp me niet verkeerd, wij houden van onze Big Green Egg, maar ook met een ‘standaard' BBQ en beperkte middelen kan je lekkere dingen maken.

Eerst hebben we Tornado Potato gemaakt naar een recept van Tasty.
Steek een lange satéprikker in een aardappel en snijd deze vervolgens draaiend in tot op het stokje. Zo ontstaat een mooie wokkel. Meng wat zout, geraspte Parmasan, knoflookpoeder en paprikapoeder in een kom. Smelt wat boter en bestrijk de aardappelwokkel hiermee, bestrooi de wokkel royaal met het poedermengsel en grill hem indirect.
Dit duurt wel even, vergelijkbaar met een pofaardappel.

Dus, biertje erbij en genieten van de zon in het bos. Dan zouten we de Bavette en grillen deze direct high & fast. Hou je van ‘Rare', grill dan tot ca. 48 graden en laat hem 10 minuten rusten in folie. Je eindigt dan met een kerntemperatuur van ca 52 graden. Wil je liever medium grill dan tot 50-52 en laat hem dan rusten in folie. Wil je hem verder door gegaard, dan is het tijd voor een andere hobby.

Ondertussen hebben we wat rucola op de plank gelegd met wat geroosterde pijnboompitjes en een beetje balsamico crème eroverheen.

We malen nog even wat verse peper over de bavette, snijden mooie plakken en leggen deze op de sla, de tornado Potato ernaast en klaar.
Campingfood 2.0, bestel hier je bavette: https://www.beefexclusief.nl/jacks-creek-bavette-flapmeat.h…

www.BEEFEXCLUSIEF.nl - WE LOVE TO GRILL, EVERYWHERE!

GRAIN FED BLACK ANGUS BEEF

Jack’s Creek Black Angus beef is derived from superior Black Angus cattle, grain fed for 150 to 170 days on a specifically formulated high energy grain diet. Our cattle are only bred from the best bloodlines and are independently verified as being 100% Black Angus, having no added hormones and being free from antibiotics.

Jack’s Creek Black Angus cattle have the unique advantage of being predominately bred, grown and grain fed in the prime agricultural region of the Liverpool Plains, New South Wales. This vertically integrated formula ensures the cattle enjoy a stress free life-cycle which supports safe, healthy and consistently marbled beef.

We provide a flexible Black Angus product selection, available for both food service and retail. The beef’s consistency of high marbling, tenderness and yield make it the perfect choice for any cooking application.

Independently Verified by Certified Angus Group Pty Ltd:

  • 100% Black Angus
  • No Added Hormones
  • Free from Antibiotics

black-angus-beef-jacks-creek

Jack's Creek Bavette / Flapmeat van Australische Black angus is onze absolute favoriet!
Heerlijk mals en vol van smaak zonder zeentjes of grote brokken vet.

Powered by Lightspeed