Lam & Wild vlees

Parelhoen Filet Supreme

Parelhoen Filet Supreme. Het parelhoen behoort tot...

Hazen rug gevliesd (ontvliesd)

Hazenrug is zacht, donkerrood vlees met een...

Fazant filet met vel

Fazant filet met vel van wilde franse...

Bizon Rib Eye

Bizonvlees heeft een iets zoetere en rijkere...

Hertenbiefstuk

ca. 200 gram - Hert hertenbiefstuk wild...

Lamsrack

premium kwaliteit lamsrack van vrij grazend Nieuw-Zeelands...

Lamshaas

Lamshaas is het meest mals stukje vlees...

Koteletten

Premium kwaliteit koteletten (karbonades) gesneden van de...

Lamsbout zonder been

Lamsbout zonder been van vrij grazend in...

Tournedos

Agnei Iberico Lamsvlees Tournedos van de lammeren...

Iberico Lamshaas

Lamshaas is een zeer zacht stukje vlees...

Lamsbout met been en schenkel

Lamsbout met been en schenkel van vrij...

Lamsrack

Agnei Iberico Lamsrack is versneden van het...

Lende - Entrecote

Agnei Iberico Lamsvlees Lende - Entrecote van...

Spare Ribs

De lammeren van het Aragonesa-schaap worden gemiddeld...

Pagina 1 van 3
Powered by Lightspeed
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »