Black Angus

Short Ribs heel

BeefEx Black Angus Beef - Graan gevoerd...

Brisket (IBP USA)

De puntborst of Brisket zoals de Amerikanen...

Bavette / Flapmeat

Jack's Creek Bavette / Flapmeat van Australische...

Black Angus Picanha

Jack's Creek Black Angus Picanha is het...

Gentleman steak

Gentleman steak van graan gevoerde Angus is...

Bone in beef short ribs

Bone in beef short ribs van graan...

T Bone steak

T Bone steak is de "mercedes" onder...

Tomahawk steak

De Tomahawk ribeye steak is een must...

Flat Iron steak (Sukade)

Flat Iron steak word versneden uit de...

Tournedos

Tournedos geportioneerd van het zachtste gedeelte uit...

Bavette (flap meat)

Bavette of flapmeat uit de vang van...

Tri Tip

Tri Tip ook wel Maminha, Ezeltje of...

Diamanthaas

Diamanthaas of jodenhaas van 100% Black...

Rundersnippers hamburgervlees 80/20

Rundersnippers hamburgervlees met 80/20 (vlees/vetverhouding). Uitsnijdsels van...

Hanging Tender (Longhaas)

Hanging Tender (Longhaas) de werkspier van graan...

Ossenhaas - Runderhaas

ossenhaas van vrijlopende Argentijnse angus en hereford...

Cote de boeuf

Heerlijke ribstuk of cote de boeuf van...

Sukade "gesplitst" (Flat Iron)

Sukade (Flat Iron) .... vaak denken we...

Short ribs - gezaagd (Clare Valley)

Short ribs (ook wel beef ribs) zijn...

Picanha (staartstuk)

Dit staartstuk (ook vaak picanha genoemd) is...

Flank steak

De Flank steak komt uit de vang...

Brisket (Australie)

De puntborst of Brisket zoals de Amerikanen...

Rib Eye steak

Rib Eye steak van Black Angus rund...

Black Angus hamburger

De allerbeefste burger van ons assortiment: de...

Pagina 1 van 2
Powered by Lightspeed