Topkwaliteit rundvlees: Van Waards Rund en Black Angus tot Rubia Gallega en Wagyu

Black Angus Picanha

Jack's Creek Black Angus Picanha is het...

Gentleman steak

Gentleman steak van graan gevoerde Angus is...

Rib eye steak

Jack's Creek Rib eye steak; prachtige vet...

Bone in beef short ribs

Bone in beef short ribs van graan...

Vintage hamburger

Vintage hamburger is een ambachtelijk gemaakte lekkere...

Bloemstuk - rosbief

Bloemstuk - rosbief opgebonden van regionaal grazend...

Rib eye dry-aged

Rib eye dry-aged van waards rund is...

Ossenhaas - Runderhaas

ossenhaas van vrijlopende Argentijnse angus en hereford...

Runderlappen

Echte hollandse runderlappen van vrij grazend Waards...

Cote de boeuf

Heerlijke ribstuk of cote de boeuf van...

Flank steak

De Flank steak komt uit de vang...

Tomahawk steak (28 dagen dry-aged)

Tomahawk steak (28 dagen dry-aged) van ons...

T Bone steak dry-aged

T Bone steak is een groot premium...

Kogel biefstuk

kogelbiefstuk van ons regionaal grazend Waards rund...

Kogel Biefstuk pakket

Kogel Biefstuk pakket van ons eigen grasgevoerde...

Entrecote dry-aged

Entrecote dry-aged is ruim 28 dagen gedry-aged...

Cote de Boeuf dry-aged

Cote de Boeuf dry-aged van regionaal grazend...

Biefstuk pakket "Waards rund"

Biefstuk pakket "Waards rund" ca. 2.000 gram...

Carpaccio ca 600 gram

Carpaccio van regionaal grazend Waards rund...

Rundervinken

Rundervinken van regionaal grazend Waards rund zijn...

Entrecote rollade

Entrecote rollade van het Waards Rund. Een...

Gehakt

Echt en degelijk rundergehakt van het waards...

Brisket (Australie)

De puntborst of Brisket zoals de Amerikanen...

Short ribs - gezaagd (Clare Valley)

Short ribs (ook wel beef ribs) zijn...

Pagina 1 van 4
Powered by Lightspeed