Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Wild - Herten carpaccio

Omschrijving

Carpaccio van hertenfilet, rucola en appel

Carpaccio van hertenfilet, rucola en gebakken appel
 

ingrediënten

  • Hertencarpaccio
  • 25 g pistachenoten, gehakt voor de vinaigrette
  • 1 eetlepel aceto balsamico
  • 2 theelepels tafelsuiker
  • 2 eetlepels extra vergine olijfolie
  • 1 eetlepel walnotenolie voor de appel
  • 2 Granny Smith, geschild en klokhuis verwijderd
  • klontje boter
  • takjes tijm om te garneren
  • handje rucola
  • 40 g geschaafde oude kaas

 

bereiden

Doe de balsamico in een kom, met de suiker en een snufje zout. Voeg al kloppend de olijfolie en walnootolie toe.

Verdeel de appel in 12 partjes. Verhit de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag. Bak de appelpartjes op een hoog vuur rondom bruin. Voeg tijdens het bakken suiker en tijm toe. Haal ze uit de pan en doe over op keukenpapier of een schone doek.

Bestrijk het bord met de vinaigrette. Haal de carpaccio uit de koeling en bestrooi met zout, peper en pistache. Leg op ieder bord een krans van plakjes appel. Meng de rucola met wat vinaigrette en leg op de carpaccio. Garneer eventueel nog met de kaas.

Wild - Herten carpaccio

Productformulier

Carpaccio van hertenfilet, rucola en appel   ingrediënten Hertencarpaccio 25 g pistachenoten, gehakt voor de vinaigrette 1 eetlepel aceto balsamico 2... Lees meer

€40,70

Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    • Deskundig advies in de gezelligste BBQ Shop
    • De (keramische) BBQ Specialist
    • Sfeervolle professionele workshopruimte
    • On- & offlineslager
      Heb je een vraag over dit product?

      Ons Beef Exclusief team helpt je graag verder! Klantenservice

      Stuur ons een berichtje!

      Bezoek onze showroomBezoek onze showroom

      Beef Exclusief
      Bredeweg 126
      2761KB Zevenhuizen
      Nederland
      Bekijk openingstijden

      Omschrijving

      Carpaccio van hertenfilet, rucola en appel

      Carpaccio van hertenfilet, rucola en gebakken appel
       

      ingrediënten

      • Hertencarpaccio
      • 25 g pistachenoten, gehakt voor de vinaigrette
      • 1 eetlepel aceto balsamico
      • 2 theelepels tafelsuiker
      • 2 eetlepels extra vergine olijfolie
      • 1 eetlepel walnotenolie voor de appel
      • 2 Granny Smith, geschild en klokhuis verwijderd
      • klontje boter
      • takjes tijm om te garneren
      • handje rucola
      • 40 g geschaafde oude kaas

       

      bereiden

      Doe de balsamico in een kom, met de suiker en een snufje zout. Voeg al kloppend de olijfolie en walnootolie toe.

      Verdeel de appel in 12 partjes. Verhit de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag. Bak de appelpartjes op een hoog vuur rondom bruin. Voeg tijdens het bakken suiker en tijm toe. Haal ze uit de pan en doe over op keukenpapier of een schone doek.

      Bestrijk het bord met de vinaigrette. Haal de carpaccio uit de koeling en bestrooi met zout, peper en pistache. Leg op ieder bord een krans van plakjes appel. Meng de rucola met wat vinaigrette en leg op de carpaccio. Garneer eventueel nog met de kaas.

      Recent bekeken

      Footer image

      © 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

      • American Express
      • Apple Pay
      • Google Pay
      • iDEAL
      • Maestro
      • Mastercard
      • Shop Pay
      • Union Pay
      • Visa

      Login

      Wachtwoord vergeten?

      Heb je nog geen account?
      Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.