Nieuw

Flammlach rookplank - Enkele set

Finnwerk Flammlach rookplank - enkele set is op een eeuwenoude manier Fins zalm roken! Ahorn houten plank (50x15x3 cm) met RVS klem en beugel. Let op de plank gaat minimaal 100 x mee!
Op voorraad
X

44,95 incl. BTW

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €95,-

Productomschrijving

Finnwerk Flammlach rookplank - enkele set is op een eeuwenoude manier Fins zalm roken! Ahorn houten plank (50x15x3 cm) met RVS klem en beugel. Let op de plank gaat minimaal 100 x mee en is geschikt voor gebruik met een vuurschaal.

Gebruik

1. Zet de klemhouder precies volgens aanwijzing in elkaar.

2. Bestrooi de zalmfilet naar smaak met grof zeezout en peper en laat het ca 1-1,5 uur intrekken.

3. Leg de zalmfilet met de huid naar beneden op het ingeöliede grillplankje en klem het met behulp van de roestvrijstalen graten vast.Voor een betere grip kunnen deze door de vis gestoken worden.

4. Maak de vuurplaats klaar en steek hem 15 -20 minuten voor de bereiding aan,om de juiste temperatuur en vlamhoogte te bereiken.

5. Bevestig de klemhouder aan de rand van de vuurplaats ( vuurschaal,grill ) en schuif het met vis voorbereide plankje in de houder.

6. Stel de hoek van het plankje met het vuur in.Met de stelschroeven kunt u de hoek zo vastzetten,dat de vis schuin naar het vuur toegewend is.

7.  Afhankelijk van temperatuur en dikte van de filet is de zalm na ca 40-60 minuten gaar en kan gegeten worden.

Tip: de hoek bij het garen is optimaal,wanneer u uw hand ca 10 seconden lang tussen vuur en vis kunt houden.

Tip: Onze plankjes zijn zodanig geboord,dat ze aan allebei de kanten gebruikt kunnen worden.Zodoende heeft u lang plezier van uw set.

Belangrijke tip:

Voor u het grillplankje voor de eerste keer gebruikt,wordt aanbevolen het met spijsolie in te wrijven.Herhaaldelijk inwrijven kan de levensduur van het plankje verlengen.Bij gebruik zal het oppervlak van het plankje veranderen,wat echter heel normaal is en hem zijn typische kleur geeft.

Reinigen

Het plankje met de hand wassen in warm zeepwater.Zorgvuldig afspoelen met schoon water en afdrogen.De metalen delen kunt u eenvoudig reinigen in de vaatwasser.

De bezorging wordt verzorgd door PostNL en vindt plaats op dinsdag tot en met zaterdag. Op zondagen, maandagen en feestdagen wordt niet geleverd.

U kunt bij het afrekenen kiezen voor levering de volgende dag. Dat kan voor bestellingen die tot 16.00 uur geplaatst zijn.

Meer informatie

Bestellingen na 16.00 uur komen een dag later. Een excact tijdstip van levering is niet vooraf af te spreken. Via track&trace van PostNL kunt u zien wat de verwachte aflevertijd is. Er kan echter geen garantie worden gegeven dat PostNL bij standaard verze

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box