Eiken werktafel BGE "Open" met opbergkast (2x) en lade (2x)

€1.169,00 Incl. btw

Levertijd:

Voorraad

Werktafel voor uw kamado met eiken kast is een robuust meubel met een mogelijkheid tot een betonnen of hardstenen werkblad Een aanwinst voor iedere tuin. Met stevige zwenkwielen, zorgt er voor dat het gemakkelijk verplaatsbaar is.

Maak een keuze

Aantal

+ -

 

Levertijd: Voorraad

Eiken meubel met opbergkasten en lades, mogelijkheid met een hardstenen of Beton werkblad t.b.v. de Big green Egg Large of andere Kamado barbecues. 

Dit Robuuste eiken meubel met diverse werkblad is een aanwinst voor iedere tuin. De stevige bouw van de werktafel, zorgt er voor dat u gemakkelijk het meubel kan verplaatsen naar iedere gewenste plek in de tuin. Het meubel is rondom afgewerkt met eikenhout. het eikenhout is geïmpregneerd, waardoor het geschikt is om het gehele jaar door buiten te gebruiken! Wilt u het meubel extra beschermen met een afdekhoes? Dan kan, we hebben een maathoes ontworpen speciaal voor dit meubel. De hoes is afgewerkt met op iedere hoek een rits, voor en achterzijde zijn geventileerd, zodat schimmelvorming onder de hoes geen kans krijgt!

Het Betonnen werkblad is stevig van structuur en geeft het geheel een industriële uitstralingen. De combinatie van het eikenhout met het betonnen werkblad staat schitterend bij de donkergroene kleur van de Big Green Egg.

Het werkblad is geïmpregneerd, waardoor het gemakkelijk schoon te houden is. Wel raden wij aan om een snijplank te gebruiken op het werkblad, zodat uw messen niet bot worden.

Het eikenframe staat op 4 stevige zwenkwielen, waardoor de tafel gemakkelijk te verrijden is. De voorste twee wielen zijn geremd.

afmetingen: 207 x 65 x 85 cm.

Andere maatvoering is ook mogelijk, geef uw wensen door per mail of telefoon.

Powered by Lightspeed