Abonneer je op onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze mailing en ontvang €5 korting op jouw eerste bestelling!
De allerbeste BBQ-recepten voor kip, kalkoen, eend en meer gevogelte van BBQ-koning Jord Althuizen. Hét barbecueboek voor een zinderend lekkere zomer of een winterbarbecue. Fluffy Korean Chicken Buns, kruidige Peruaanse Pollo of heerlijke Honey BBQ drumsticks: van het kleinste kwarteltje tot aan de big-bigger-biggest Texas Turkey to impress, jouw bird is altijd juicy & delicious met deze winning Smokey Goodness-recepten. Finger lickin’ succes gegarandeerd! De verstokte slogan dat kip zo veelzijdig is, is een cliché, maar dit barbecueboek bekrachtigt dat cliché vol en vet. Want het is waar: met vuur en vogels zijn de mogelijkheden eindeloos. Neem eens een flinke hap van die vleugel en laat je door de crispy skin met dat vleugje rook en zoutje, pleasen om daarna overweldigd te worden door de sensatie van het sappige, malse, lichtzoetige vlees. Nee, daar kan geen met bier gevoerde, gemasseerde Japanse koe tegenop!‘Bevrijd je innerlijke pyromaan en ga helemaal los met deze heerlijke recepten!’ – Telegraaf Geniet van deze eerste uit een komende serie Best of-boeken en ga aan de slag met tal van waanzinnige barbecuerecepten uit onze eerdere bestsellers en veertien kakelverse recepten ter inspiratie voor vurige vernieuwing. Voor de beginnende en gevorderde BBQ’er.Dit is hét cadeau voor Vaderdag, een verjaardag, Sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar. Of je nou BBQ’t op je kamado, Big Green Egg, Bastard of Weber, dit kookboek mag niet ontbreken in de collectie.
€16,99
Uitbundige etentjes voor de avontuurlijke thuiskok In 'Een tafel vol' nodigt Meike Krüger je uit voor een culinaire reis langs haar favoriete landen in de wereld: van Spanje en Italië tot aan Mexico en Peru en van China en Thailand tot aan Georgië en Turkije.Ieder hoofdstuk bestaat uit acht tot tien gerechten die je allemaal tegelijkertijd kunt serveren. Dat staat superfeestelijk en gastvrij en er is altijd voldoende keuze voor gasten met bepaalde eetvoorkeuren of -restricties. Iedereen kan opscheppen wat hem of haar lekker lijkt en misschien nog wel het allerbeste; jij hoeft alleen nog maar op te staan voor het dessert.De recepten zijn kort, niet te ingewikkeld en met niet al te veel ingrediënten. Ieder diner is goed voor te bereiden en voorzien van een duidelijke planning, zodat je op de avond zelf maximaal een half uur in de keuken hoeft te staan.Je kunt de gerechten natuurlijk ook prima afzonderlijk van elkaar koken als je alleen of met een kleiner gezelschap eet - net zo lekker!
€35,00
Dé reeks waar culinaire onderwerpen door specialisten wordt aangeboden.In Masterclass Spiesjes laat Julius Jaspers met 70 recepten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt voor dit onderwerp, vlees, vis, groente en alle combinaties. Hij geeft al zijn favoriete spiesjes prijs met daarbij de recepten van zijn favoriete condimenten. Masterclass Spiesjes biedt voor ieder wat wils!
€17,99
Meld je aan voor onze mailing en ontvang €5 korting op jouw eerste bestelling!