Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Cederhouten BBQ-plank klein

Omschrijving

De Cedarwood BBQ-plank kan op alle soorten barbecues gebruikt worden. De plank zorgt voor een heerlijk intense smaak van het hout in het gerecht. Alle soorten vis en vlees kunnen op de plank bereid worden.

Vóór gebruik op de barbecue, altijd minimaal 1 uur laten weken in water.

U kunt de BBQ-planken per stuk of per set van 4 stuks aanschaffen (u kunt uw keuze aangeven voordat u het product in de winkelwagen plaatst). In beide gevallen zijn de planken in folie verpakt met info-vel. Wij sturen ook wat recepten mee, zodat u gelijk met de plank aan de slag kunt. Afmeting van de kleine plank is 12x26cm.

ZALM MET CITROEN

  • 1 CedarWood BbqPlank    
  • Moot zalm
  • 1 eetlepel olijfolie    
  • Zout & peper
  • Citroen, in dunne plakjes gesneden    
  • Fijngesneden bieslook

Leg de Plank 1/2 uur of langer in koud water. 

Plaats de moot zalm, indien met vel, dan de moot met de 

kant van het vel op de plank leggen. Wrijf de moot in met 

olijfolie. Strooi zout en peper over de zalmmoot. 

Strooi bieslook over de zalm. Leg de citroenschijfjes op de moot. Leg de Barbecue.

 

ZALM & CIDER

  • 1 grote, onbehandelde cederhouten plank
  • 300 ml appelcider
  • 3 bosuitjes, fijngehakt
  • 1 eetl. zout
  • 1 eetl. gemberwortel geraspt1 teentje knoflook, geperst]
  • 1 kg zalmzijde zonder huid

tijdens het bakken geeft de plank smaak af aan de vis. Het resultaat; licht rokerige, geurige zalm. week de plank ten minste 1 uur, maar liever nog wat langer, in water. Meng de cider, bosui, zout, gember en de knoflook in een ondiepe schaal. Leg de zalmfilet erin, zorg dat beide kanten goed door de marinade zijn gehaald en dek de schaal af. Laat de zalm zeker een uur, maar liever 1 nacht marineren. De zalm zal door de invloed van de cider al iets 'garen'. Verwarm de bbq voor tot matig vuur wacht tot het smeult en het vuur minder heet is. Haal de zalmzijde uit de marinade en leg op de plank. Leg de plank op het rooster of in de smeulende as.

Dek de vis af met wat aluminiumfolie en rook de zalm ongeveer 10 minuten. Als het hout vlam vat kan het geblust worden met een plantenspuit. als u de vis met een vork uit elkaar kunt trekken is hij gaar . Maar nog wat rauw in het midden is ook lekker.

 

Cederhouten BBQ-plank klein

Productformulier

De Cedarwood BBQ-plank kan op alle soorten barbecues gebruikt worden. De plank zorgt voor een heerlijk intense smaak van het hout in het gerecht. Alle soorten... Lees meer

€4,95

Afhalen in onze winkel

Nog 1 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    • Deskundig advies in de gezelligste BBQ Shop
    • De (keramische) BBQ Specialist
    • Sfeervolle professionele workshopruimte
    • On- & offlineslager
    • Vandaag verstuurd? Je hebt nog: Mar 19, 2024 10:00:00 +0100
    Heb je een vraag over dit product?

    Ons Beef Exclusief team helpt je graag verder! Klantenservice

    Stuur ons een berichtje!

    Bezoek onze showroomBezoek onze showroom

    Beef Exclusief
    Bredeweg 126
    2761KB Zevenhuizen
    Nederland
    Bekijk openingstijden

    Omschrijving

    De Cedarwood BBQ-plank kan op alle soorten barbecues gebruikt worden. De plank zorgt voor een heerlijk intense smaak van het hout in het gerecht. Alle soorten vis en vlees kunnen op de plank bereid worden.

    Vóór gebruik op de barbecue, altijd minimaal 1 uur laten weken in water.

    U kunt de BBQ-planken per stuk of per set van 4 stuks aanschaffen (u kunt uw keuze aangeven voordat u het product in de winkelwagen plaatst). In beide gevallen zijn de planken in folie verpakt met info-vel. Wij sturen ook wat recepten mee, zodat u gelijk met de plank aan de slag kunt. Afmeting van de kleine plank is 12x26cm.

    ZALM MET CITROEN

    • 1 CedarWood BbqPlank    
    • Moot zalm
    • 1 eetlepel olijfolie    
    • Zout & peper
    • Citroen, in dunne plakjes gesneden    
    • Fijngesneden bieslook

    Leg de Plank 1/2 uur of langer in koud water. 

    Plaats de moot zalm, indien met vel, dan de moot met de 

    kant van het vel op de plank leggen. Wrijf de moot in met 

    olijfolie. Strooi zout en peper over de zalmmoot. 

    Strooi bieslook over de zalm. Leg de citroenschijfjes op de moot. Leg de Barbecue.

     

    ZALM & CIDER

    • 1 grote, onbehandelde cederhouten plank
    • 300 ml appelcider
    • 3 bosuitjes, fijngehakt
    • 1 eetl. zout
    • 1 eetl. gemberwortel geraspt1 teentje knoflook, geperst]
    • 1 kg zalmzijde zonder huid

    tijdens het bakken geeft de plank smaak af aan de vis. Het resultaat; licht rokerige, geurige zalm. week de plank ten minste 1 uur, maar liever nog wat langer, in water. Meng de cider, bosui, zout, gember en de knoflook in een ondiepe schaal. Leg de zalmfilet erin, zorg dat beide kanten goed door de marinade zijn gehaald en dek de schaal af. Laat de zalm zeker een uur, maar liever 1 nacht marineren. De zalm zal door de invloed van de cider al iets 'garen'. Verwarm de bbq voor tot matig vuur wacht tot het smeult en het vuur minder heet is. Haal de zalmzijde uit de marinade en leg op de plank. Leg de plank op het rooster of in de smeulende as.

    Dek de vis af met wat aluminiumfolie en rook de zalm ongeveer 10 minuten. Als het hout vlam vat kan het geblust worden met een plantenspuit. als u de vis met een vork uit elkaar kunt trekken is hij gaar . Maar nog wat rauw in het midden is ook lekker.

     

    Recent bekeken

    Footer image

    © 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

    • American Express
    • Apple Pay
    • Google Pay
    • iDEAL
    • Maestro
    • Mastercard
    • Shop Pay
    • Union Pay
    • Visa

    Login

    Wachtwoord vergeten?

    Heb je nog geen account?
    Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.