BeefEx Black Angus Beef - Graan gevoerd

Picanha (staartstuk)

Dit staartstuk (ook vaak picanha genoemd) is...

Sukade "gesplitst" (Flat Iron)

Sukade (Flat Iron) .... vaak denken we...

Brisket (IBP USA)

De puntborst of Brisket zoals de Amerikanen...

Bavette (flap meat)

Bavette of flapmeat uit de vang van...

Short Ribs heel

BeefEx Black Angus Beef - Graan gevoerd...

Cote de boeuf

Heerlijke ribstuk of cote de boeuf van...

Ossenhaas - Runderhaas

ossenhaas van vrijlopende Argentijnse angus en hereford...

Picanha steak

Picanha steak van graangevoerd Black Angus rund...

Tomahawk steak

De Tomahawk ribeye steak is een must...

T Bone steak

T Bone steak is de "mercedes" onder...

Gentleman steak

Gentleman steak van graan gevoerde Angus is...

Bone in beef short ribs

Bone in beef short ribs van graan...

Rib Eye steak

Rib Eye steak van Black Angus rund...

Short ribs - gezaagd (Clare Valley)

Short ribs (ook wel beef ribs) zijn...

Flank steak

De Flank steak komt uit de vang...

Flat Iron steak (Sukade)

Flat Iron steak word versneden uit de...

Hanging Tender (Longhaas)

Hanging Tender (Longhaas) de werkspier van graan...

Ribeye rollade

Rib eye rollade van een graan gevoerd...

Entrecote

Entrecote of lende van Uruguayaanse Angus. Heerlijk...

Tournedos

Tournedos geportioneerd van het zachtste gedeelte uit...

Ribstuk of rib roast

Prachtig Ribstuk van graan gevoerde angus runderen...

Rundersnippers hamburgervlees 80/20

Rundersnippers hamburgervlees met 80/20 (vlees/vetverhouding). Uitsnijdsels van...

Powered by Lightspeed