Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)
130583505_1564999730360316_3460831489109902779_o

WAARDS RUND BIEFSTUK ‘EETCAFE STYLE'

Mocht je geen zin hebben om een hele avond in de keuken of achter de BBQ te staan dan is dit echt een perfect alternatief. We nemen 2 Waardse Biefstukjes (Tournedos of Wagyu biefstuk kan natuurlijk ook) en laten deze op kamertemperatuur komen en deze bestrooien we met zeezout.

De gietijzeren koekenpan van Petromax zetten we voor het gemak binnen op het fornuis en laten we goed heet worden.

Als deze heet is verlagen we de temperatuur iets en doen per biefstuk 1/4 pakje margarine in de pan.

Als de bruisbelletjes verdwijnen leggen we de biefstuk in de pan. Niet rondschuiven, gewoon laten liggen en bedruipen met het braadvocht.

Na een paar minuten draaien we de biefstukjes om en herhalen de stappen.

Nu is het een kwestie van voelen of meten tot je de juiste kerntemperatuur (48 - 49 graden) bereikt hebt. Vind je voelen moeilijk gebruik dan bijvoorbeeld onze superfast Thermapen.

Laat de biefstukjes 5 minuten rusten onder een stukje folie en doe een scheutje warm water in de pan. Schraap met een spatel over de bodem, roer goed door en laat de jus even inkoken.

Leg de biefstuk op een bord en giet de jus eromheen. Volgens goed eetcafé gebruik moet de biefstuk zwemmen in de jus.

Heerlijk met salade en wat friet, maar nog lekkerder met wit (stok)brood om de jus op te deppen.

Of je nu een tafel vol hebt of misschien wel alleen met een bord op schoot op de bank zit, hiermee heb jij een heerlijke biefstuk

Bestel hier je Waards Rund Biefstuk

Tags

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter


Footer image

© 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.