The Ultimate Big Black Angus Cheddar Jalapeño Cheese Burger

 The Ultimate Big Black Angus Cheddar Jalapeño Cheese Burger

- Colorado Creek burger met echte cedar cheese - (200 gr.)
We hebben hem al eerder gemaakt, de 200 grams Colorado Creek Black Angus burger van 200 gram, maar deze keer bouwen we hem op de traditionele wijze.
Hiervoor halen we op de markt een stukje Cheddar Cheese met Jalapeño. En dan bedoel ik ook echte en geen oranje PVC kaas.

Eerst bakken we wat plakken spek in een skillet tot deze lekker krokant zijn. Vervolgens pakken we 2 mooie brioche broodjes en snijden deze door.
We roosteren deze even op direct heat tot de snijkant een krokant toplaagje heeft gekregen.
Heel even doen we ook de buitenkant nog voor wat mooie grillmarks.
Dan pakken we de Colorado Creek Black Angus burgers. Deze kruiden we verder niet extra, met het zoute spek, de Jalapeño in de kaas en de BBQ saus heeft het pit genoeg, maar dat is een kwestie van smaak.
We halen de burgers even door de skillet met spekvet en leggen ze dan op het gietijzeren rooster van de Big Green Egg MiniMax.
Als de eerste kant mooi gegrild is en en los is van het rooster draaien we de burgers en leggen de Cheddar er op.
Nu door laten garen en de kaas mee laten smelten.
Ondertussen schenken we wat
Kosmo's Q Competition BBQ Products
BBQ saus op het broodje, hierop een paar verse blaadjes sla en een plak vleestomaat (deze zijn een stuk minder nat dan een gewone tomaat).
Ondertussen zijn de burgers klaar en kunnen deze op de tomaat. We toppen af met wat krokant gebakken spek en een droog gedept plakje augurk.
And there she is: “The ultimate Big Black Angus Cheese Burger’
Trek gekregen? Bestel dan hier je Colorado Creek burger: https://www.beefexclusief.nl/de-colorado-greek-burgers-4-x-200-gram.html
www.BEEFEXCLUSIEF.nl - The Grill Squad -
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box