SPEK & UI RINGEN

  • Geplaatst op
  • Door Ab de Graaf
  • 0
SPEK & UI RINGEN

SPEK & UI RINGEN
Bij BBQ draait het allemaal om geduld.
Maar we kennen allemaal de marteling als de heerlijke geur van wat komen gaat aan je neus voorbij trekt en je maag knort zo hard als een ronkende Harley.
Maak dan even snel een paar van deze spek & ui ringen.

Snij niet te dunne schijven van een witte ui en druk de kern er uit zodat er ringen van 2 rokken overblijven.
Omwikkel deze met ons Hollands Varken ontbijtspek en maal er wat Garlic Pepper overheen.

Even krokant grillen op het rooster of een plaat.
Lekker dippen in de Holy Smoke Hot sauce. Succes verzekerd.

Ingewikkelder kunnen we het niet maken, maar super lekker, ook als tapas.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed