Ab de Graaf - Dinsdag 6 Mei 2023Mac Daddy - Waards Rund Burger op een Baas BoardDeze heerlijke burger serveren we op een Baas Boards Original.Met het lekkere zomergevoel met eindelijk een weekend lekker weer pakken we een paar heerlijke Rubia Gallega burgers van het Waards Rund, een stukje Spanje uit het Groene Hart.Maar eerst bakken we wat spekreepjes in een skillet en laten dit uitlekken op een stukje keukenpapier.Dan grillen we de burgers even direct rondom op het gietijzer van de Bastard en leggen deze vervolgens indirect om door te garen.Ondertussen mengen we wat Mac Daddy rub van Angus & Oink met goede mayonaise en zo ontstaat een heerlijk hamburgersaus.We snijden het broodje door en doen wat olijfolie op de snijkant. Vervolgens grillen we deze even kort met de snijkant op het rooster.Dan doen we de Mac Daddy saus op het broodje, gevolgd door wat sla. Hierop het spek en vervolgens de burger met 2 plakjes augurk en afgetopt met de lekker rokerige Blues Hog Smokey Mountain Saus.Kapje er op en dan serveren we de burger op de mooie Baas Boards Original.Het was voor ons weer een perfect weekend.Bestel hier je Waards Rund BurgerBestel hier je Mac Daddy SausmixBestel hier je Baas Boards plankTags:burger (14)hamburger (17)