JACK'S CREEK ENTRECOTE AAN DE OEVER VAN DE SEMOIS

JACK'S CREEK ENTRECOTE AAN DE OEVER VAN DE SEMOIS

We love outdoor cooking. Dus wat is er mooier dan een paar mooie Jack's Creek grain fed entrecotes grillen aan de oever van de Semois in de Belgische Ardennen?
Terwijl vliegvissers op de achtergrond hun best doen om iets te vangen en de schemering langzaam valt stijgen de rookwolken op in de Ardennen.
Om je heen worden verwoede pogingen gedaan om een vuurtje te stoken en barbecues aan te steken. En dit alles met zeer wisselend succes.

Wij zijn weer goed verzorgd op pad gegaan met een paar mooie Jack’s Creek entrecotes, een zak Weber Restaurant Houtskool, busje Bullshit, de Uuni 2 met pellets en wat pizzadeegbollen.

Na een paar mooie Flamkuchen uit de Uuni op de eerste avond gaan we de tweede avond voor de Jack's Creek.
De entrecotes bestrooien we met wat Bullshit en de Weber stoken we op met Dammers Restaurant Houtskool. De entrecotes grillen we eerst even indirect en daarna direct af. Simpeler kan het niet, maar super lekker.

Bestel hier je Jack's Creek entrecote: https://www.beefexclusief.nl/entrecote.html

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box