JACKS CREEK BLACK ANGUS DIAMANTHAAS

 JACKS CREEK BLACK ANGUS DIAMANTHAAS

Nog een kleine kersttip: Jacks Creek Black Angus Diamanthaas.

De diamanthaas is echt een mooi veelzijdig stuk vlees wat je met veel dingen kan combineren.
Marinades, BBQ saus, allemaal mogelijk. Tijdens onze laatste Beef-X Experience hebben we het op de volgende manier gedaan:
We strooien wat Don Marcos Barbecue Cherry bomb rub over de haasjes en laten ze even rusten.
Ondertussen hebben we de sjalotjes fijn gehakt, net als de knoflook. dit fruiten we in een Dutch Oven deksel, dan voegen we de champignons toe. Deze kruiden we nog met wat R Butts R smoking rub. We laten ze even sudderen, voegen dan 120 ml WorcesterSaus toe en nog 60 ml. rode wijn.
Dit laten we lekker door pruttelen zodat de champignons lekker vol zuigen.
We zetten de paddestoelen weg met wat alufolie er over en zetten de luchtschuiven van de Big Green Egg even goed open.
We leggen de haasjes op het gietijzeren rooster op direct vuur. Na 2-3 minuten draaien we ze en na weer 2-3 minuten nog een keer. Nu wordt het tijd om indirect te leggen en te meten. Afhankelijk van de gewenste garing tussen de 48 en 52 graden er af halen en laten rusten. Ze garen nog wel een graad of 3-4 door

Inmiddels is het een totaal gekkenhuis bij Post NL en lukt het Post NL niet meer om onze gekoelde pakketten binnen 24 uur af te leveren. We verzenden dus GEEN GEKOELDE pakketten meer. Sauzen, rubs, hardware allemaal geen probleem, maar géén gekoelde pakketten.
Kom gezellig langs in onze showroom in Waddinxveen of maak gebruik van onze eigen bezorgdienst als je binnen een straal van 50 km rondom Waddinxveen woont.

Bestel hier je diamanthaas: https://www.beefexclusief.nl/jacks-creek-diamanthaas.html

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box