0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Ab de Graaf - Woensdag 1 April 2020

  JACK D. & SWEET DIANE’S TOMAHAWK

  Bij het lezen van de boeken van Jord Althuizen loopt het water in je mond als je de foto’s bekijkt. Toen we het derde Smokey Goodness boek binnen kregen viel ons oog direct op pagina 112 (112, dat kan geen toeval zijn) ‘Tomahawk Steak Smokin’ Diane style. Dit recept MOESTEN we gewoon maken.

  We love our women with a touch of sweet & roughness, dus hebben we de Bulleit Bourbon Whiskey vervangen door Jack Daniel’s Tennessee Honey, A little bit of honey, whole lot of Jack Daniel's. Verder hebben we het recept trouw gevolgd en dat is ook echt een aanrader. De combi van de steak met de saus en de side salad is echt super. Het is niet ingewikkeld om te maken, maar je bent wel even lekker in de weer. Het resultaat is echt super. Niet alleen om te proeven maar ook om te presenteren.
  Wij serveerden hem uit in een Dutch Oven deksel. Gezien ons flambeer enthousiasme vonden we een plank in dit geval iets te veel uitdaging.
  Het is natuurlijk niet de bedoeling dat we de inhoud van Jord’s boeken, waar hij veel tijd en energie in steekt zo maar online gaan plaatsen, maar dit recept mogen we jullie gewoon niet onthouden, dus bij uitzondering hebben we de receptpagina in de foto’s geplaatst.
  SMOKEY GOODNESS 3 - HET BIGGER BETTER BBQ BOEK staat trouwens bomvol met dergelijke mooie recepten en is zeker het bestellen waard.

   

  Recepten

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking