INSIDE SKIRT TORTILLA WRAPS

INSIDE SKIRT TORTILLA WRAPS

Jaren geleden waren wij in Mexico (je kan het je bijna niet meer voorstellen) daar aten we het lekkerste streetfood zo van de gril, wraps gevuld met alles wat jij aanwees.
Dat is de basis voor deze inside skirt wraps.

Deze keer maken we ze in een skiilet in de houtgestookte
Ooni Karu, we hebben ook weleens de Ooni Pro hiervoor gebruikt (net even meer ruimte) en het kan ook prima in de gasgestookte Ooni Koda.
We stoken het houtvuur op en laten de oven op temperatuur komen.
Ondertussen trimmen we het vlees een beetje door de grofste stukken vet er af te snijden en kleine reepjes te snijden.
We kruiden het vlees met PEPRUB en wat zeezout.

We plaatsen de skillet met een paar stukjes vet erin in de oven en sluiten de deur.
Als de skillet op temperatuur komt smelt het vet en als hij lekker heet is halen we hem uit de oven, leggen het vlees er in en plaatsen hem terug.

De hete skillet met het spekvet gaart het vlees mooi en de vlammen zorgen voor een flamegrilled touch.
Tussendoor draaien we het vlees een keer.

We halen de skillet er uit en plaatsen deze op de plank met de kommetjes zure room (meng de zure room met limoensap, fijn gehakte knoflook, zout en peper), rode kidneybonen, Cherry tomaatjes in kleine stukjes gesneden, ijsbergsla, crispy mais en geraspte kaas.
Nu leggen we om de beurt de tortilla wraps heel even in de pizza oven.

Vul de wraps met zure room, ijsbergsla, vlees en alles wat je lekker vindt.

www.BEEFEXCLUSIEF.nl - Streetfood ‘At Home’

Bestel hier je inside skirt: https://www.beefexclusief.nl/inside-skirt.html
Bestel hier je pizza oven: https://www.beefexclusief.nl/…/pizza-ovens-ger…/pizza-ovens/

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box