IN HERFSTBIER GESTOOFDE PROCUREUR STEAKS

IN HERFSTBIER GESTOOFDE PROCUREUR STEAKS

Soms heb je gewoon geen zin of tijd om 12 uur naast de BBQ te staan om daarna een varken uit elkaar te trekken en dat hoeft natuurlijk ook helemaal niet.
Dus pakten we een mooi stuk procureur, Pulled Pork vlees bij uitstek en sneden daar mooie steaks van.
Deze grillen we even direct aan.
Ondertussen snijden we de rode ui en knoflook, en leggen deze in een aluminium bakje, braadban of Dutch oven kan natuurlijk ook.
Hierop leggen we voor iedere steak een dun plakje roomboter. We voegen de Italiaanse kruiden en de fles Herfst Bier toe.
We voegen nog wat mosterd toe en leggen de steaks er op.en gieten hier wat BBQ saus op.
Dan dekken we het bakje af met folie en gaat deze 90 minuten indirect op de Big Green Egg.
Het resultaat is een super zachte met een lepel te snijden procureur met een heerlijke smaak.
Laat wat uien uit het kookvocht uitlekken en serveer deze op de steak.

Ingrediënten:

  • 4 procureursteaks
  • 2 rode uien
  • 1 fles herfsbier
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden (tijm, oregano, rozemarijn)
  • 1 theelepel mosterd
  • Blues Hog BBQ Saus
  • 100 g boter
  • zout
  • peper

Bestel hier je procureur: https://www.beefexclusief.nl/hollands-varken-procureur-zond…

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box