0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Ab de Graaf - Vrijdag 1 Juli 2019

    GEVULDE DIAMANTHAAS

    We hebben een mooi diamanthaas van ‘Down Under’ gepakt. Jacks Creek Black Angus is nu eenmaal een van de favorieten. Deze hebben we open gesneden en gevuld met geraspte Grana Padano.
    Je kan ook jonge kaas of Mozzarella nemen, die smelten sneller maar wij houden van de sterkere Grana smaak.

    Verder hebben we wat zongedroogde tomaatjes fijngesneden en erbij gedaan plus wat gegrilde pijnboompitjes wat fijn gesneden knoflook.
    Daarna hebben we het haasje dicht gevouwen en dicht geknoopt met slagerstouw.
    We hebben er nog wat Don Marco’s Cherry Bomb overheen gestrooid en even in laten trekken.
    Inmiddels hebben we de Big Green Egg opgestookt voor direct heat en we leggen de diamanthaas op het gietijzerenrooster.
    We grillen alle kanten een paar minuten en leggen hem dan op indirect heat.
    We laten de gevulde diamant even rustig doorgaren tot 50 graden kerntemperatuur en laten hem dan even rusten onder een velletje aluminiumfolie.

    • Jeroen

      Geplaatst op dinsdag 26 mei 2020 19:52

      Diamanthaas

    Recepten

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking