GEGRATINEERDE XXL SCHNITZEL VAN HET WAARDS VARKEN

GEGRATINEERDE XXL SCHNITZEL VAN HET WAARDS VARKEN

Het recept is grofweg gebaseerd op een recept wat wij vonden op ‘Leuke recepten’.

We pakken alvast 2 mooie gepaneerde KDV schnitzels van een kleine 40 cm per stuk uit onze voorraad.
Dan snijden we de kastanje champignons in vieren, net als de cocktail trostomaatjes.
We snipperen de rode ui en een teen knoflook.

We fruiten de ui en de knoflook in wat olie en voegen de champignons toe. Deze bakken we tot ze lekker gekleurd zijn.
In een andere pan bakken we de schnitzels rondom bruin.

We leggen de schnitzels op een grillrooster en verdelen het champignonmengsel er over. Dan scheppen we er per schnitzel ongeveer anderhalve lepel creme fraiche over en leggen de stukjes tomaat erbij.
We scheuren de mozzarella en verdelen die over de schnitzels.
Beetje peper en zout er over en dan mogen deze jongens nog even lekker onder de grill.
Als de kaas gesmolten is en wat mooie lichtbruine stipjes krijgt zijn ze klaar.

Ik hoop dat je honger hebt want zo’n belegde schnitzel van standaard al 350 gram en een kleine 40 cm is een hele kluif.
Eventueel zou je hem natuurlijk kunnen delen. Eventueel…. theoretisch dan.

Ingrediënten:

  • 2 Schnitzels
  • 1 bakje kastanje champignons
  • 7 cocktail trostomaatjes
  • 3 eetlepels creme fraiche
  • 1 bol buffel mozzarella
  • 1 rode ui
  • 1 teentje knoflook

Bestel hier je XXL KDV SCHNITZEL: https://www.beefexclusief.nl/waards-varken-schnitzel-gepane…

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box